LilAllu Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: LilAllu
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): LilAllu#0596
Vanus (vähemalt 13): 14 peaaegu 15
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen olnud kahes serveris abistaja, kuid õppimisruumi veel jätkub. (KlotsCraft, Nuhvel)
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Peamiselt ehitan ma baasi, üritan raha teenida või suhtlen inimestega chatis. Kaevandada meeldib mulle ka väga. Kõige rohkem mängin ma survivalis, kuid satun ka vahest skyblocki.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Serveris on tihti lag sees, kuid see on arusaadav. Tihti reostatakse või ropendatakse chatis millega sooviksin rohkem tegeleda kui mind valitakse. Hetkel olen aidanud inimesi nii palju kui mul tsiviilina võimalik on. Olen pikemat aega tahtnud rohkem abistada mängijaid. Ülejäänuga olen väga rahul.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse)
Positiivsed:
1 Olen väga abivalmis ja vägagi sõbralik.
2 Olen aktiivne ja kättesaadav.
3 Ma ei lase kellegil endast üle astuda.Negatiivsed:
1 Võin vahest interneti pärast ebaaktiivne olla.
2 Kuna Minecraft pole ainus mäng mida mängin siis võin seetõttu vahest ebaaktiivne olla.Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei tea küll, et oleks.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: -
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Olen serveris suhteliselt tihti sees, kuna pole midagi erilist teha. Tihedamini olen aktiivne õhtust ja vahest olen sees ka öösel. Päevas olen serveris vähemalt 3 tundi kui mitte rohkem. Vahetan tihti kasutajanime, niiet olen serveris mänginud erinevate nimedega. (PotatoSkeppy, VikatiVanja SpeedSpyX)
-
Tundub aus vend, poolt
-
See postitus on kustutatud! -
poolt
-
Lukku, viimasel ajal on silma jäänud sobimatu käitumisega, mille kohast meeskonnaliiget mina enda serverisse ei soovi.