nimi opbanda123
Blokeeringu põhjus: varastamine ja valetamine
Karistaja nimi kahepaikne
soovin unbani saada sest mina ei ole varastanud ega valetanud tahaks isegi teada saada milles mind s66distatake tean et alt acc on k2idud varastama aga see kes seda tegi ei ole mina tahaks lh unbani saada!!!!!:D
Parimad postitused opbanda123 poolt
-
sain v2itetavalt varastamise eest bani kuigi mina seda ei teinud!!!!!!
Latest posts made by opbanda123
-
RE: Saan kännuka serveris bani puidu lõhkumise eest
@Shadow208 rahu laps mul lih oli igav ja tahtsin staffiga vaielda
-
@opbanda123 pole enda arust isegi mesas käinud kui dark wood biom on mesa siis ma ei tea
-
@opbanda123 kus kohas ma sul seda kulda kaevasin käisin kännukas serveris nii kaua et läksin lõhkusin coco beane ja siis panin leavi.läksin csi pelama ja siis tulin serverisse tagasi ja hakkasin puitu koguma ja siis sain bani. sooviks sinu poolset tõestus et kasutasin midagi
-
Saan kännuka serveris bani puidu lõhkumise eest
opbanda123
jätkuvalt abistavate programmide kasutamine
CCmees
sooviks unbani saada selleks et minecraftis puid edasi peksta.ja tunnen et pole midagi kasutanud aga tahaks unbani -
RE: sain v2itetavalt varastamise eest bani kuigi mina seda ei teinud!!!!!!
1.5. Keelatud on igasugune varastamine. Samuti ei tohi takistada mängija juurdepääsu enda asjadele;
(karistus – max 2 nädalat blokeering, esimene kord antakse võimalus asjad tagastada) ....aga saite asjuad tagasi ju kui see oleks mina olnud siis ma oleks need cactusega 2ra kaodanud -
sain v2itetavalt varastamise eest bani kuigi mina seda ei teinud!!!!!!
nimi opbanda123
Blokeeringu põhjus: varastamine ja valetamine
Karistaja nimi kahepaikne
soovin unbani saada sest mina ei ole varastanud ega valetanud tahaks isegi teada saada milles mind s66distatake tean et alt acc on k2idud varastama aga see kes seda tegi ei ole mina tahaks lh unbani saada!!!!!:D