Minuarust oleks väga loogiline anda õigus foorumi liikmetele kustutada oma enda kommentaare või postitusi vajadusel.
Kui näiteks avastasid, et postitasid vale teema/kategooria alla jms.
Parimad postitused R3ntrak poolt
-
Permission
-
RE: Ecion Ehitajaks
@real-parmujaan No selles mõttes, et arenemise ruumi on alati. Pean küll jah harjutama veel.
-
RE: Unban | Reket, rukkis8
Ma ei tea mis teil enne 1.15.1 toimus siin aga siiani selles versioonis olen sinuga väga hästi läbi saanud ega näind, et sa teistega ei saaks. Olen unbani poolt.
-
RE: Gurikas Valvuriks
Poolt. Üleüldiselt suht sõbralik ja muhe tüüp.
Latest posts made by R3ntrak
-
RE: Ecion Valvuriks
Ei olnud selles päris kindel kuid siiski tajun nüüd, et kõigun liiga palju selle minecrafti mängimise motivatsiooni suhtes. Võtan oma kandideeringu tagasi ning paluks teema lukku panna.
-
RE: Aarne26 Ehitajaks
Olen Stooleniga sama meelt! Arenemis ruumi leidub ka muidugi. Poolt!
-
RE: PandaAnni14 valvuriks
Vastu. Õigekirjaoskus on minu arust liiga puudulik, et meeskonna liikmena serveris ja foorumis toimetada.
-
RE: Matu0000
Minuarust võiks Matu0000 saada teise võimaluse, ehk unbanni.
Arvestame nüüd sellega, et isik on siiski 7-aastane. Enamus nii noori vaevalt teavad, mis see chat isegi on. Vaevalt, et ta ka reeglitest teadvusel oli. Jah, kuna ta ise arvatavasti lugeda väga ei oska, siis ta õde, PandaAnni, oleks pidanud talle need selgeks tegema... Vähemalt üldises piirkonnas. Nii noor isik on siiski pühendunud mänguelamusele ja ta nii väga ei pruugi keskenduda muudele asjadele (nt. nagu chatile). Ta kasutab aind neid võimalusi, mis talle kätte antakse. Ja kui talle just ei õpetatud, kuidas häkke kasutada, siis ma ise vähemalt väga kahtlen selles, et ta neid kasutas.
Minu arust ei ole mingi vabandus, et kui mängija on nooremas eas, siis tuleks talle mingid erandid teha, ei see ei ole õige. Serveriga liitudes tuleb enne endale reeglid selgeks teha, mis server see oleks kui paar mängijat reeglid ei järgi kuid teistele omakorda need kehtivad.
Jah, sellesmõttes olen sinuga samal poolel, aga pigem mõtlesin ennem seda, et kuna ta nii noor ja peamine on tal siiski mänguelamus, siis ega ta arvatavasti ei teadnudki, et serveris on mingeid reegleid. Selle eest oleks pidanud minu arvates PandaAnni hoolitsema.
Tegemist võis muidugi olla ka bugiga arvatavasti, mitte häkkiga. Oletan, et Matu ei pruukinud selles osas isegi vahet teha tavamängu kogemusega ja bugiga. Vaevalt, et 7-aastane hakkaks arutama endal kohe peas, et "Huvitav, vend küll tagus mind mitu korda, aga mina haiget ei saanud. Nägin teda löömas ja lööki kuulsin kuid siiski haiget ei saanud. Tegemist on vist bugiga". -
RE: Matu0000
Minuarust võiks Matu0000 saada teise võimaluse, ehk unbanni.
Arvestame nüüd sellega, et isik on siiski 7-aastane. Enamus nii noori vaevalt teavad, mis see chat isegi on. Vaevalt, et ta ka reeglitest teadvusel oli. Jah, kuna ta ise arvatavasti lugeda väga ei oska, siis ta õde, PandaAnni, oleks pidanud talle need selgeks tegema... Vähemalt üldises piirkonnas. Nii noor isik on siiski pühendunud mänguelamusele ja ta nii väga ei pruugi keskenduda muudele asjadele (nt. nagu chatile). Ta kasutab aind neid võimalusi, mis talle kätte antakse. Ja kui talle just ei õpetatud, kuidas häkke kasutada, siis ma ise vähemalt väga kahtlen selles, et ta neid kasutas.
-
RE: Ürituste ideed
Teie discordi kontakt: R3ntrak#5094
Kas üritusel saaks tegutseda tiimides (Jah/Ei): Ei
Täpsem informatsioon üritusest:
Easterhunti laadne üritus.
Üritus võtaks aset eraldi ehitatud/moodustatud piiratud suurusega mapis. Üle terve mapi peidetakse ära palju samu spetsiifilisi esemeid, mida mängija koguda saab. Mängija, kes on ürituse lõpuks leidnud kõige rohkem neid samu spetsiifilisi esemeid, saab üritusel esimese koha, jne. -
Ürituste ideed
Ahoi! (~˘▾˘)~
Selle teema põhimõte on see, et anda serveri meeskonnale ideid, missuguseid huvitavaid üritusi keegi meist tahaks ehk serveris näha. Meeskonna liikmed saaksid siin teemas aeg-ajalt vaadata üle mängijate soovitatud ideid ning silmapaistvama idee ilmnedes tuleks meeskonnal muidugi ka läbi arutada, kas üritus oleks üldse tehtav.
Ideid võite kirjeldada moel, mis tahes, kuid tegin siiski ka väikse formaadi, mida võite vabalt kasutada ja muuta:
Teie discordi kontakt :
Kas üritusel saaks tegutseda tiimides (Jah/Ei) :
Täpsem informatsioon üritusest:
Palun meeles pidada, et teemas võiks peamiselt soovitada siiski suuremaid üritusi, seepärast need ka mõeldud meeskonnale korraldamiseks.