Teie mängusisene kasutajanimi:Farelot
Kontakt (vajalik discordi olemasolu):pl2zKų#9166
Vanus (vähemalt 13):19
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):Olen omanud enda serverit varasemalt. Serveri nimi oli Mängukoobas
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):Praegu ehitan erineva disainiga majasid, et lõppkokkuvõteks tuleks selline vahvalt viisakas küla!
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):Praegu on viimasel ajal silma jäänud see, et abistajal võiks olla proti suurendamis õigused, muidu on kõik ilus aga vahel serveri vestlus läheb räbulaks, aga me kõik oleme inimesed ja vahel juhtub ka selliseid intsidente.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):Olen mõnusa huumoriga. Tulen kõigega abiks milles võimeline olen. Vahel tuleb laiskus peale ja siis ei viitsi üldse midagi teha. Kui olen millegis väga sees siis ei jõua/ei jälgi ümbrust
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah olen/ mute sain üks kord
Kui vastate jaatavalt, siis miks:Olin factioni maailmas. siis läksin survival maailma. Küsisin vestlusest kas factioni ja survivali jobid on samad või peab joinima uuesti. Ei näinud siis vestlusest vastust ja korrutasin enda küsimust mitmeid kordi ja saingi karistada. Minu paha tunnistan!
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):Ise käin tööl aga 2-4 päeva ikka nädalas jõuan serverisse ja jätkata enda moderse küla ehitamist jätkata