Mina, OravaPoiss
Latest posts made by OravEst
-
RE: OravaPoiss- valvur
@OravEst Enam ei ole millegiga vastu vaielda jah nyyd saad ju poolt panna.
-
@God-Demir ma muudan siis pikemaks anna sekund.
-
@God-Demir See on sinuarvamus kuid see pole nii, et mõtle teine põhjus miks vastu olla.
-
OravaPoiss- valvur
Teie mängusisene kasutajanimi: OravaPoiss
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Discord EstOrav#4432
Vanus (vähemalt 13): 13
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Kogemustest nii palju ,et oskan panna protti ja kui vaja siis ka flage. Meeskonnatööd oskan teha sellega ma usun ,et probleeme ei tohiks tulla kuna ma arvestan serveris kõigiga. Oskan ka karistada inimese vastavalt vajadusele.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Selles serveris peamine eesmärk on aidata inimesi, anda neile teemante kui nad neid vajavad. Aitan maja ehitada kui vaja. Teen kõike nii palju kui jaksan ja suudan. Enamus aega veedan kirjakastis teistega jutustades. Muidugi meeldib mulle kaevandada ja väga ehitada aga see ei tule kõige paremini välja.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Alati saaks parem olla, miski siin maailmas ei ole perfektne. Vahepeal on mingid vead, vahepeal läägab natukene aga muidu on kõik tiptop.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Minu postitiivsed küljed on ,et ma suudan hoida külma närvi, ma aitan kõiki nii palju kui suudan ja ole väga sõbralik ja arvestav inimene. Kui keegi peaks abi küsima siis ma aitaksin neid väga hea meelega, näiteks täna andsin suure maja isikule Stennu mille peale ma kulutasin umbes 2-3 tundi aga see pole probleemiks kuna mulle meeldib inimesi aidata. Negatiivseteks külgedeks võib olla see ,et ma ei saa nii kaua serveris olla, Esmaspäev ja Teisipäev on väga kinnised päevad. Käin 1-2 korda nädalavahetustel Viljandis seega ei saa serveris viibida. Mulle meeldib ka väga palju tumedaid nalju teha.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Kui aus olla ei tea aga võibolla kunagi ammu olen saanud.
Kui vastate jaatavalt, siis miks:
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Kuna koolis on hetkel palju probleeme pole võimalust nii palju serveris viibida ja nagu ma varem mainisin käin ma tihedalt kodust ära ja ei saa siis serveris viibida. Tegelen ka väga palju spordiga ja see on ka suur tegur miks ma serveris ei pruugi nii palju käija.