Teema kustutasin ära sellepärast, et su võimalused selle postitusega midagi saavutada on nulli-lähedased. Ning ma ei öelnud et sa said mute meeskonna aja raiskamise eest. Ma tõin sulle välja reegli mida sa ilmselgelt senini lugenud pole. Ja mainin uuesti - ole õnnelik et sa oled unbanned - tõmba oma oksad koomale ja mängi serveris edasi nagu normaalne inimene. Teema läheb lukku, täpselt samamoodi lähevad lukku ka kõik järgmised sama sisuga teemad sinu poolt.
Parimad postitused Uqu poolt
-
RE: Tere proovime uuesti siis, et Uqu jumala eest seda maha ei võtta !!! Sooviks ikkagi meeskonalt normaalset suhtumist :P
-
RE: Tere, panen pildi lihtsalt kas meeskonna liikmed nii ülbed juba ? Nüüd jälle ma vihatud.
Meeskonnal pole koguaeg vaba võimalust ainult sinu järel joosta. Meil on omad tegevused (serveris kui ka väljaspool serverit), meil on veel 40 potentsiaalset abivajajat või me lihtsalt ei märka kõiki abivajajaid koheselt. Palun varu kannatust kui vajad abi..
See, et sa hakkad meid ebapädevateks või teise serveri meeskonnaliikmetega sarnaseks kutsuma ei kiirenda seda protsessi mitte kuidagi. -
RE: Soovitus Karistamise kohta
Meeskonnaliikmed teevad alati võimalusel tõestuse, kirjakasti rikkumiste puhul on meil ka muid tõestusvahendeid. Üldjuhul saavad karistatud mängijad oma veast aru, kui loevad karistuse põhjust. Kui arvavad, et karistus on ebaõiglane, siis võetakse meeskonnaga/juhtkonnaga ühendust Discordi teel või tehakse foorumisse kaebus või unban avaldus. Seejärel esitatakse talle tõestus ning jõutakse lahenduseni - õiglane karistus või karistus eemaldatakse. Kohe karistusele tõestuse lisamine nõuaks lisaaega, mille jooksul võib karistatav veelgi rohkem rikkumisi korda saata - kuid mõte on hea.
-
RE: Kännuka meeskond
MisterSpitzhacke valvuri positsioonilt eemaldatud meeskonnaliikmele sobimatu käitumise tõttu.
-
RE: Kuidas saab teha poodi?
Sellist poodi saab täpselt nii teha, nagu pildil näha.
Sildi igale reale tuleb kirjutada vastab argument.
NIMI
KOGUS
B $$$ ($$$ asendada soovitud summaga)
ESEME NIMETUS VÕI ID -
RE: Patukas valvuriks!
Kahjuks minu otsus kaldub olema vastu.
Kiidan sinu ausust avalduse koostamisel, kuid sinu enda sõnad ning teiste saadetud pildid ei tee sinu mainele just head. Nagu väitsid, võid teistele nähvata pingelistes olukordades mis viitab külma närvi puudumisele. Kui juba serveri lagg sind nii närvi ajab, siis mida pahatahtlikud mängijad veel sulle teha võivad?
Lisaks - sõnal "punktuaalsus" on täiesti teine tähendus. -
RE: Kaebus - Summy
Karistused (1h mute ning kick) said sa põhjustega. Mute põhjuseks oli algselt tõesti tubakatoodete mainimine. Peale seda kirjutasid sa helpopi, kus sa ka ropendasid. Peale sinu kickimist vaatasin ma chati üle ning taipasin, et panin mute tõesti valel põhjusel. Samal ajal kui sa mulle msg'sid, parandasin juba mute põhjust.. See, et teised ütlevad sulle, et arsti juurde läheksid serveris kurtmise asemel, ei anna sulle põhjust neid solvama hakata. Sinu käitumine on 100% mutet väärt.
-
RE: Kännuka meeskond
Maraxx lahkus meeskonnast, otsustasime lisada ta Veterani positsioonile.
-
RE: Uus reegel
Keelatud pole oma asjade eest võitlemine või enda kaitsmine.
Keelatud on teise mängija sihilik (ja korduv) tapmine kui peale võitluses suremist isik /back teeb (v.a juhul kui isik sind ründab).Lisan veidi pealiskaudsematele ja segasematele reeglitele täpsustused lähiajal.
-
RE: Kandideerin valvuriks
Ei hääleta, lihtsalt kommenteerin.
Karistusi on olnud - mõned ehk liiga karmid, mõned parajad, - aga viimasel ajal oled näidanud, et oled tõesti muutunud. Oled meeldiv vestluspartner (vist? o.O), ei riku reegleid, saad enamasti kõigiga hästi läbi ning oled serverile kasulik olnud.
Vanusepiirangu tõstmisega olen ka sinuga samal meelel
Latest posts made by Uqu
-
RE: Warp Küla
Koordinaadid, kuhu warpi soovid on vee kohal. Palun muuta koordinaadid või luua antud koordinaatidele sobiv platvorm.
-
RE: Pohia Valvuriks
Kuna tõesti, oleme Pohiaga juba koolieelikutest saati sõbrad olnud, siis võtan selle võimaluse avalduse täiustamiseks.
- Kogemusi meeskonnatööga on, kuid need on aastatetagused, mistõttu tuleb enamus käsklustest ja protseduuridest taas selgeks õppida (DK ning oma server sõpradega)
- "Tean Uqu't irl." on küll võibolla sobimatu asi kogemuste alla panna, kuid see tähendab, et ma olen talle korduvalt ja hulgi rääkinud erinevatest tegemistest ja toimetustest mis Kännukas igapäevaselt aset leiavad ning ka meeskonnatööst. Saan talle iga kell midagi õpetada või lahti seleta, kui selleks vajadust on.
- Kogemuste puudumine ei ole üleüldiselt mingiks probleemiks olnud, oleme andnud võimalusi inimestel õppida. Suureks probleemiks on pigem see, et kandidaadid on kas liiga noored, neil puudub klapp meeskonnaga või ei tundu piisavalt usaldusväärsed meeskonna silmis. Suurel osal meeskonnast on läbisaamine Pohiaga väga hea.
- Peamiselt mängib skyblocki tõesti, kuid põhjus selleks on ka olemas - Kännukas pakub küll mitmeid erinevaid mängumoode, kuid kõik ei ole igaleühele meelepärane. Ka hetkel meeskonnas olijad on valinud endale meelepärasema mängumoodi, milles suurem osa enda ajast veeta. Kõigil on võimalik jälgida spetsiifiliste serverite kirjakaste Discordist, helpop toimib üle kõigi serverite ning kunagi pole probleemiks olnud teise serverisse vajadusel minna. Kui SkyBlock peaks mingil põhjusel kaduma, siis tean, et Pohial on reaalne tahe olla meeskonnas ning suudab mängida ka teistes mängumoodides aktiivselt.
Usun, et see lisainfo on piisav, et täiustada avaldust. Kõik kes Pohiaga meie serveris kokkupuutunud on teavad, et ta suudab ennast kontrolli all hoida ning serveri reegleid mitte rikkuda.
-
RE: kaebus ItsMe/SeeMina
Suvaline väljavõte meie tiimisiseselt vestlusest, täielikult kontekstist välja võetud.
Ajasime is chatis igasugust segast juttu, ning isegi mina rääkisin samasugustest asjadest. Antud sõnum juhtus lihtsalt avalikku chatti minema.
Äkki teed PartyTonight1 vastu ka siis kaebuse juba?Igatahes - mõttetu kaebus. L&A
-
RE: Kaebus uqu
Kui tegu on falsebanniga, siis suudate mulle äkki ära seletada selle mõistatuse lahenduse:
MinPvpPro tappis arturm2o ära. Väidetavalt võttis juksu89 koheselt tema asjad. Hetk hiljem tappis EiKeegiKuiGamer juksu89 ära. Seega asjad peaksid olema EiKeegiKuiGamer'i käes? Ometi neid asju tema käes ei ole. Kuhu need asjad siis kaduda küll said?Ma ei kasuta 24/7 mingit screenrecorderit, et salvestada kuidas kümnete karistustega mängija üritab teisele inimesele karistust välja petta oma valedega. Tulin gm3'ga (spectator) warp pvp'sse ja koheselt näen, kuidas MinPvpPro tapab arturi, korjab ta asjad üles ja koheselt kirjutab chatti, et juksu varastas need.
Lisaks petsite te oma valedega ka arturit, kes ostis MinPvpPro'le unbani. Suutsite panna ta uskuma, et teie pole midagi valesti teinud.
Ning teistele kes veel ei tea, kui ma mainin, et MinPvpPro on minecraftrb123 kes üritas uue nimega oma mainet parandada kuid oma varasemate teguviiside juurde jääda, siis ei ole ju mingit kahtlust, et ta on valelik petis? -
RE: Serveri reeglid
Lisatud reegel greeting ning farewell flagide kohta.
1.26. Keelatud on alade sisenemis- ning lahkumissõnumites (greeting ja farewell) kasutada ebasobivaid väljendeid/sõnu - roppused, solvangud jne. Keelatud on ka mängijate sõnumite või karistuste jäljendamine/võltsimine.
-
RE: Warp X&P
@maku04 mdea, käisin just sinu farmi efektiivsust võrdlemas teistega - kõik peale warp Rimi toimivad umbkaudselt sama efektiivselt, ning Rimi on esmakätt ikkagi pood.