Vastu. Räägite chatis oma sõpradega kell 4 hommikul väga kahtlastel teemadel.
Parimad postitused DemirV2 poolt
-
RE: Soovin kandideerida valvuriks!
-
RE: Meeskonna ebavõrdne karistamine.
Favoriitide valimine on väga vana teema siin. Alfa on ehe näide. :))
-
Your wish came true!!!! :)
Sup yall. Asi on nüüd nii, et mina enam oma nägu siia serverisse ei näita. Enamustele on see muidugi hea uudis, but can't blame ya. Ise tekitasin omale sellise maine ja lowkey kahetsen seda. Maj kirjuta seda mingi clouti pärast vms vaid teatud inimestele keda on liiga palju, et neile isiklikult kirjutada. Vabandan, et selline annoying fuck olin Eriti vabandan sinu ees, Karl. Keegi ei sundinud mind seda kirjutama ega midagi vaid sain ise aru, et nüüd on minu kord lahkuda. Love y'all.
-DemirBuba
-
RE: Your wish came true!!!! :)
@Estlike ma pole reket tho
Latest posts made by DemirV2
-
RE: Meeskonna ebavõrdne karistamine.
Favoriitide valimine on väga vana teema siin. Alfa on ehe näide. :))
-
@Estlike Oh, lugesin valesti, my bad.
-
@Estlike ma pole reket tho
-
Your wish came true!!!! :)
Sup yall. Asi on nüüd nii, et mina enam oma nägu siia serverisse ei näita. Enamustele on see muidugi hea uudis, but can't blame ya. Ise tekitasin omale sellise maine ja lowkey kahetsen seda. Maj kirjuta seda mingi clouti pärast vms vaid teatud inimestele keda on liiga palju, et neile isiklikult kirjutada. Vabandan, et selline annoying fuck olin Eriti vabandan sinu ees, Karl. Keegi ei sundinud mind seda kirjutama ega midagi vaid sain ise aru, et nüüd on minu kord lahkuda. Love y'all.
-DemirBuba
-
RE: Karkzz comeback Ehitajaks?
Esimese pildi build pole väga impressive.
-
RE: Soovin kandideerida valvuriks!
Vastu. Räägite chatis oma sõpradega kell 4 hommikul väga kahtlastel teemadel.
-
Kitpvp katkine kit :o
Selle pommimehe kitiga saab spawnist inimesi lasta unlimited tntga mis sulle endale dmg ei tee (unlimited tnt all mõtlen seda, et resetid oma kitti)
-
Unban xd
Sinu nimi: SammyGG
Blokeeringu põhjus: Kitpvp kiti abuse
Karistaja nimi: Skheea
Miks soovid unbani saada: Cuz ma tahan edasi mängida aga Skheea pani bänni :< Maj abuse seda kitti rohkem xd -
RE: Soovin kandideerida valvuriks
Vahetan oma häält: Poolt. Isik andis mulle 5€. Tänud ja edu.