@zyte
Vastu.
"Võin olla liiga otsekohene." "Vaidluste või erimeelsuste korral võin olla kangekaelne." Varasemalt nende "erimeelsuste" pärast on olnud sinuga draamasi. Ma ei väida, et ma ise valge lammas oleks, aga pigem proovitakse meeskonna siseseid draamasi ära hoida. + see lause: "Ehk kunagi mõni admini koht vabaks jääb, siis võin tagasi ronida läbi rankide, sest hetkel ma küll ei viitsi mode permidega tervet serverit ainult paari liikmega korras hoida.." jätab sellise mulje, et kandideerid vaid permide pärast.
++ Enda avaldusele poolt hääle panemine jätab suht labase mulje.
Parimad postitused Aluzka poolt
-
RE: Zyte Valvuriks Vol. 2
-
RE: banaan kassi peal
@liskah_ Where is the dislike button
-
Scoobyle- Olen ma kuskil varasemalt öelnud, et meeskond prügi on?
Ma leian, et kui panen isikule vastuhääle siis see ongi koht kus miinused vãlja tuua ilma, et keegi selle pärast solvuks või midagi, vaid parandaks ennast. Ja kui isik on tõesti muutunud ja enda vigadest õppinud siis pole tema vastu mul midagi.
On olnud Zytega vastukarva ütlemisi nii minul, kui ka teistel ja me kõik teeme vigu, aga mis sellest sa leiad nkn uue põhjuse miks endiste meeskonna liikmete kallal vinguda.
+Tõesti Zytel on vãga palju hãid külgi, aga minu silmis on ta natuke nadi mulje endast vahel jãtnud. (See on lihtsalt minu arvamus) ja idc mis sina minu arvamusest arvad Scooby.
Zytle- Mul pole sinu vastu isikliku viha ega midagi, aga proovi minu vaatepildist asja vaadata
Muudan enda hããle erapooletuks.
Edu. -
RE: Th1ck Valvuriks
Poolt, on aktiivne, niisama muhe sell ja kõnes saab poisuga alati nalja.
-
RE: Kandideerimine
@Kraanajuhtjuhan Ei vastusele peab põhjus olema.
Latest posts made by Aluzka
-
RE: Lifeless Valvuriks
Vastu, Maraxx tõi põhjuse välja + vanust napib ka natuke.
-
RE: Kooqa valvuriks.
Vastu, Zyte ja hernedonelu tõid põhjused välja.
+Natuke jääb arusaamtuks see koht, kus tood välja oma Positiivse külje (" Ma olen kättesaadav ja aktiivne nii serveris kui ka discordis.") ja siis 2 Negatiivset külge mis mingil määral ütlevad, et sa pole aktiivne.
-
Scoobyle- Olen ma kuskil varasemalt öelnud, et meeskond prügi on?
Ma leian, et kui panen isikule vastuhääle siis see ongi koht kus miinused vãlja tuua ilma, et keegi selle pärast solvuks või midagi, vaid parandaks ennast. Ja kui isik on tõesti muutunud ja enda vigadest õppinud siis pole tema vastu mul midagi.
On olnud Zytega vastukarva ütlemisi nii minul, kui ka teistel ja me kõik teeme vigu, aga mis sellest sa leiad nkn uue põhjuse miks endiste meeskonna liikmete kallal vinguda.
+Tõesti Zytel on vãga palju hãid külgi, aga minu silmis on ta natuke nadi mulje endast vahel jãtnud. (See on lihtsalt minu arvamus) ja idc mis sina minu arvamusest arvad Scooby.
Zytle- Mul pole sinu vastu isikliku viha ega midagi, aga proovi minu vaatepildist asja vaadata
Muudan enda hããle erapooletuks.
Edu. -
@zyte Pidid suutma külma närvi hoida, aga sõimad vanu meeskonnaliimeid klounideks.
Tõin välja su miinus punktid, aga minu arvamus siin nkn rolli ei mängi.
Nagu öeldi omad joped hoiavad ja pooldavad sind niiet pamöllu. -
@zyte
Vastu.
"Võin olla liiga otsekohene." "Vaidluste või erimeelsuste korral võin olla kangekaelne." Varasemalt nende "erimeelsuste" pärast on olnud sinuga draamasi. Ma ei väida, et ma ise valge lammas oleks, aga pigem proovitakse meeskonna siseseid draamasi ära hoida. + see lause: "Ehk kunagi mõni admini koht vabaks jääb, siis võin tagasi ronida läbi rankide, sest hetkel ma küll ei viitsi mode permidega tervet serverit ainult paari liikmega korras hoida.." jätab sellise mulje, et kandideerid vaid permide pärast.
++ Enda avaldusele poolt hääle panemine jätab suht labase mulje. -
RE: banaan kassi peal
@liskah_ Where is the dislike button