Zyte Valvuriks Vol. 2
-
Minu mängusisene kasutajanimi: Zyte
Kontakt: Zyte#9418
Vanus: 17
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul: Aastate jooksul olen olnud meeskonnas nii mõneski serveris. Minu viimane kord meeskonnas oli siin samas Kännukas. Kogemused on käes ja tean kuidas mängijad mõtlevad ja käituvad. Olen harjunud ka tegema rühmatööd ja tean, et igal liikmel rühmas on omad tugevused, nõrkused ja oskused ja neid tuleb alati arvestada.
Minu põhiline tegevus serveris: Serveris olen enamasti ainult survivalis. Peamiselt tegelen oma asjadega, aga tihti võib näha mind chatis kellegi küsimustele vastamas ja mängijaid aitamas. Kandideerin ka tagasi, sest mängides ei suuda end hoida mängijaid abistamast
Kas näen Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti: Kindlalt võiks tõsta meeskonda kandideerimisel vanusepiirangut. Sellest mida näinud olen pole enamus 13. aastastel kaugelt närvi ja kogemust, et tegeleda meeskonnatööga.
Positiivsed & negatiivsed küljed:
Positiivsed:- Suudan hoida külma närvi.
- Olen abivalmis, kui serveris on abi või nõu küsijaid, siis peaaegu alati olen chatis, et uurida milles probleem ja kui mul on ressursse, teadmisi või oskusi, siis aitan.
- Olen väga analüüsiv ja alati vaatan enne konflikti või situatsiooni üle, kui otsuseid teen.
Negatiivsed:
- Minu unerežiim on ebaühtlane ja seetõttu ka aktiivsus serveris.
- Võin olla liiga otsekohene.
- Vaidluste või erimeelsuste korral võin olla kangekaelne.
Kas olen kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ja
Kui vastasin jaatavalt, siis miks: Ropendamine
Lisainfo: Aktiivsus võib olla väga kõikuv. Mõnel päeval saan mängida 10 tundi, teisel aga 2 tundi. See-eest üritan olla serveris olla nii palju kui saan. Nädalavahetustel võib aktiivsus eriti kõikuda. Võib juhtuda, et olen kas terve ööpäev sees või üldse mitte. Lisaks ma ei kandideeri, et hakata lihtsalt mängijaid karistama ja käsutama. Kandideerin, et serverist saaks parem kogukond, kus enda vaba aega veeta.Parimate soovidega,
Zyte -
Poolt
-
Väga hea avaldus ja abivalmis mängija! POOLT!
-
Viska viiekas
-
@rdin999 viskab viieka
-
Absoluutselt Poolt!
-
oletame et olen poolt
-
viis euri siis topelt poolt, muidu piirdun poolt häälega. mis ise
-
Poolt!
-
Mdea Poolt?
-
Vastu
-
ei
-
kui oskad kõlariga ruudu paberile joonistada siis olen poolt
-
@zyte
Vastu.
"Võin olla liiga otsekohene." "Vaidluste või erimeelsuste korral võin olla kangekaelne." Varasemalt nende "erimeelsuste" pärast on olnud sinuga draamasi. Ma ei väida, et ma ise valge lammas oleks, aga pigem proovitakse meeskonna siseseid draamasi ära hoida. + see lause: "Ehk kunagi mõni admini koht vabaks jääb, siis võin tagasi ronida läbi rankide, sest hetkel ma küll ei viitsi mode permidega tervet serverit ainult paari liikmega korras hoida.." jätab sellise mulje, et kandideerid vaid permide pärast.
++ Enda avaldusele poolt hääle panemine jätab suht labase mulje. -
nõustun Alluga ja olen ka vastu
-
AYOOO keegi vastust tahab miks ei siis allu põhjendas ära, gn
-
@aluzka Kuna minu mõttest aru ei saadud, siis selgitan uuesti. Kuna mu lahkumise põhjuseks oli ebaaktiivne meeskond, kes ranke ummistas, siis mõtlesin ka tolle lause all seda. Tulen tagasi kui ebaaktiivsed klounid kadunud on, et saaks mõned teised adminid asemele kes päriselt kohal ka käivad ja teevad tööd mida neist madalamad teha ei saa. Pealegi kas sind ei moositud meeskonda jäämiseks promotioniga?
++ Too oli ilmselgelt nali, kui ei mõista siis pole see paraku minu probleem. Mõned said küll pihta. -
@zyte voh!
-
@zyte Hahhaha ma ka ju ebapädev ja aktiivne so pole kadunud
-
@zyte Sa ju vapsjeee ei taju biiti. Sa literally just IMO väitsid, et tuled ranki pärast "ranke ummistas"
++ saad nvn meeskonda cuz sul omad joped seal sees juba