Horizon lic bannib
-
Nii sain Lic banni kuna flysin natuke pvp alal (Opsurvivalis). Kedagipolnud Arenal, Tahtsin uudishimust ringi vaadata. Tuli välja et Horizon lendas vanishiga ringi ja nägi seda. Mingitund läks mööda siis lampi sain banni... Hr @Horizon Ma mõtlesin et fly keelatud siis kui ma kakluses. Sain banni 2h ilma warnita. Ootan su vastust sellele
-
Minu vastus on sul selgelt discordis.
Äkki seletad, miks algul eitasid oma tegu?
Nii pea kui sulle lahti seletasin, hakkasid vabandusi tooma, et üksi ju ikka võib.
Enam kui kindel, et sul polnud seal midagi uudistada, sest see polnud esimene kord kui seal viibisid.
Jään ootama teiste arvamusi, kuid kui sulle leidub poolehoidu, siis on lootust karistusest pääseda ja saad on tempe edasi teha. -
@Horizon Sest ei saanud alguses aru millest jutt käis
-
Ban reason on selgelt sul välja toodud, mis jura sa ajad praegu?
https://imgur.com/a/lr7WOjN -
Ma ei saanud aru alguses
Kui hakkasid seletama siis sain aru millest jutt käib -
@Horizon Lisaks sellele kust sa võtad et mul polnud seal midagi uudistada
-
Kuniks siia ei laeku teistel kommentaare, siis jääb see mul hetkel viimaseks.
Vältimaks spami.
Kõik pidanuks väga selge olema vestluse algul juba, mille eest sind karistati.
Vestlus algas juba sinu screenshotiga, kus oli ju selgelt näha miks ja kaua.
ISEGI kui sul oli seal midagi uudistada, siis selle jaoks on Ender pearlid.
Kui soovid õiglust sellele, et kedagi polnud parasjagu seal, kui lendasid, siis tee soovitus lendamise reegleid sel alal muuta.
Hetke reeglite põhjal on kõik õigustatud.
I'm out. -
No tra küll Arvad et tahan raha raisata ender pearlitele
-
Kas sa tead et selline asi nagu warn on olemas
-
saadja alguses warnida enne seda kui bannid. Olen varem näinud inimesi kes flyvad huvitav miks nemad saavad warni
-
@Horizon Sinu reason on selline, et ta lendas pvp(player vs player) ajal - tähendab seda, et ta lendas siis kui keegi kakles seal.
Reasonid võiksid korrektsed olla.
- Ma ei tea, kas kohe banni on vaja lükata sellise asja eesti või mitte, aga eeldan, et hoiatus oleks võinud esimene asi olla.
-
´Ma ei ole täpsustanud, mis olukorras ta lendas.
Minu sõnad olid, et ta lendas pvp ALAL mitte AJAL.
Get that straight.
Kuna tolle ala reeglites on kirjas, et alal lendamine keelatud, siis käitusin vastavalt.
Isikuga on olnud varem muresi, nimelt ei suuda Chati puhtana hoida.
Selle eest on saanud suulisi noomitusi.
Olgu mis ta on, aga sealset reeglit tuleks täpsustavalt muuta, mis tingimustes tohib lennata ja mis tingimustes mitte.
Praeguse reegli põhjal pole vahet, kas pvp AJAL või ALAL lendab, mõlemad on karistatavad. -
@Horizon Mb, telos tundus see sõna olevat "AJAL".
-
@ImNotzu Sellel ajal ei olnud Kaklust seal
-
@Horizon Blaa blaa kõrvadest jookseb sita vett seda kuuldes. Õnneks nyyd pohh sain unbanni. See unban ei tähenda et lõpetasid. Niiet ole!
-
Isik on oma banni aja ära ootand
Lukku