Th1ck Valvuriks #2
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Th1ck
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Th1ckk#9505
Vanus (vähemalt 15): 17
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Lühikest aega olen tegutsenud KlotsCrafti meeskonna ridades samuti olen olnud Kännuka meeskonnas moderaator. Korra majja loomine on minu arust üks tähtsamaid asju kännuka serveris kuna siin serveris mängivad ka väiksed 10 aastased lapsed kes ei tohiks veel roppe sõnu teada. Ma olen viimasel ajal hakanud Kännuka serveris keelama roppu sõnavara kuna see ei ole minu arust aktsepteeritav.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Enamus ajast mängin custom survivali kuna see on minu arust kõige huvitavam. Vabal ajal sõpradega on tore skypvp-d ka mängida. Minu põhitegevus serveris on raha teenimine ja teiste inimeste aitamine kuna meeldib teisi inimesi aidata. Raha teenin tavaliselt erinevate farmidega müües kuigi olen ka üritanud emeraldi koguda villageride abil ja siis seda müüa. Sõpradega koos tegutseda ja niisama lõbu pärast ehitada on ka tore. Eriti meeldib mulle uusi inimesi aidata ja neile annetada enda taskust. Kommuuniga suhtlen pidevalt.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Ainuke halb asi kännuka serveris on see, et üritused ei toimu väga tihti.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Minu üks suurimaks positiivseks küljeks on teiste inimeste aitamine. Sõbrad ütlevad, et olen humoorikas ja lahke poiss. Olen aktiivne ja kui meeskonda saan olen enamus päevadel vähemalt 1h sees, kuigi tavaliselt võib see aeg venida kuna meeldib skypvp-s inimesi tappa. Olen osav ka redstonega. Üks positiivseid külgi on veel suhtlemine kommuuniga. Suurimaks negatiivseks küljeks on ehitamine aga tavaliselt palkan endale ehitaja kui midagi vaja ehitada. Üks negatiivne külg on veel see, et käin koolis kus antakse palju õppida ja tänu sellele võin mõni päev ainult 30 minutit sees olla.Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah (paar korda)
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Olen karistanud ainult iseennast, et testida enda commande.Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Olen tore inimene kes aitab kõiki ja üritab aktiivne olla pidevalt. Hetkel serveris mängitud aeg on 420 tundi. Meeldib väga serveris olla ja sooviksin Valvurina aidata serverit. Serveris on tulnud ette ka selliseid olukordi kus olen järjest 21 tundi mänginud. Mõnipäev võin vähem sees olla kuna õppida praegu distantsõppel ikka palju.
-
pigem poolt ju
-
Poolt
Oled tore ja sõbralik mängijate vastu.
Said oma tööga varasemaltki hästi hakkama. -
see madrus on aus vonks, tõsijutt.
ta on ka kõplaharrastaja nii et stiilipunktidjuhan ütleb poolt
-
No ikka poolt !
-
Komad, komad, komad! Avaldus natuke lohakas, siit sealt. Positiivses ja negatiivses küljes on rohkem mõeldud, kui sinu enda personaali ise ja mitte see, kas sa oskad redstone või oskad sa ehitada (juhul kui sa avaldad ehitajaks). Igatahes, kui mõistust jagub, siis poolt minugi meelest.
-
Mulle üldse ei meeldi, kui keegi kirjutab avalduses "Kui meeskonda saan, siis...". Pigem ära tee selliseid lubadusi, sest tegelikkuses sa iga päev pole võimeline serverisse tulema. Selle lausega seoses panin ka tähele, et negatiivse külje alla oled kirjutanud, et mõni päev saad ainult 30 minutit sees olla, kuigi positiivse külje all on kirjas, et saad iga päev vähemalt 1 tund sees olla.
Peale kõige selle võiksid õppima koma kasutama.
Hetkel vastu. -
@berxy Harva mõni päev antakse niipalju õppida, et tõesti ei jõua serveri kuid siis annan juhtkonnale teada, et ei ole võimeline serverisse tulema. Enam juhtudel on see lause tõene, sest suudan enamus päevadel vähemalt tund aega serveris olla.
-
@th1ck, siis kirjuta, et saad enamus päevadel käia 1 tund sees, mitte iga päev vähemalt 1 tund sees. Sõnastus on sul vale.
-
@berxy Selge, muudetud.
-
Viimane kord eemaldati Sind ebaaktiivsuse pärast, kas nüüd on midagi muutunud?
-
@estlike Olin ebaaktiivne kuna arvuti läks katki ning sain ainult laptopis mängida. Nüüd uus arvuti ja motivatsioon laes minecrafti mängida.
-
Lol Kahjuks poolt
-
Mdea.Suht harva näen vastu.
-
Meeskonna töös olid hea. Kui ebaaktiivsuse tõttu sind eemaldati, siis enne üritati korduvalt sinult pōhjuseid küsida. Me ei saanud sind kätte discordis ega kuskil. Oleksid pidanud meeskonda teavitama. Kui seekord on asjad muutunud, siis olen poolt.
Päikest soovides
Maraxx -
marax oli poolt ss olen ma ka poolt
-
Muudan arvamust. Tundub vähe muhe sell ja kõnes sai pulli temaga.
Poolt
-
poolt
-
Poolt kuna Th1ck ei kiusa nii palju kui SuperJuustukas
-
@hanstor1 lol