Kooqa Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Kooqa
Discord: Kooqa#7202
Vanus (vähemalt 15!): 15
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Kogemust mul täitsa on, kuna olen olnud meeskonnas kahes serveris (Wabariik, Hytra). Tänu värskele meeskonnakogemusele tean vajalikke commande niiet nendega probleeme ei teki.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Peamiselt ehitan baasi, proovin raha teenida või ehitan erinevaid farme. Chatis olen ma üpris aktiivne niiet võid mind näha nii survivalis kui ka skypvps korda hoidmas. Olen pikemat aega soovinud teisi mängijaid abistada, kuid mu ranki tõttu ei ole see nii väga võimalik olnud.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Serveris toimub liiga harva erinevaid evente. Samuti tihti chatis reostatakse või ropendatakse millega sooviksin rohkem tegeleda kui mind valitakse.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivsed
- Ma suudan hoida külma närvi.
- Olen abivalmis ja viisakas kõikide mängijatega.
- On olemas eelnev meeskonnakogemus.
Negatiivsed
- Võin vahest olla tüütu ja pealetükkiv.
- Mõnikord võin vastata kurjemalt, kuid tegelikkuses üritan lihtsalt nalja teha.
- Võin vahest olla liiga karm.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah, olen saanud mitmeid warne.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Warnid sain peamiselt kirjakasti reeglite rikkumise eest aga olen oma karistustest õppinud ja ma ei korda neid.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Serveris olen 3-6 tundi päevas. Serveris olen ma ka öösel seega saan ka siis chatis korda hoida.
-
Poolt ;D
-
See postitus on kustutatud! -
poolt!
-
Poolt!
-
Poolt
-
Arvad
-