H6be valvuriks.
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Hõbe
Discord: Hõbe#0094
Vanus (vähemalt 15!): 16
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen olnud ühes väiksemas minecrafti serveris meeskonna liige, mille nime ma kahjuks ei mäleta ning olen ka ise üht väikest minecrafti serverit sõpradega omanud, seega käsklustega raskusi ei tohiks tekkida.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Mind võib palju kohata skypvp-s ning ka survivali-s. Survivali-s ma peamiselt ehitan uusi farme ning ka proovin laiendandada enda silmaringi uute farmide ehituses ja tipide osas. Skypvp-s ma kogun paremaid asju ja võitlen inimestega, et arendada ka oma võitlus oskusi. Skypvp ja survivali mängimise kõrvalt proovin ka aidata uusi/ vanu mängijaid tsiviilina nii kuidas saan ja ka proovin chati roppustest puhtana hoida.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Survivali probleemiks võiks nimetada väga suured farmid, mis koormavad serveri üle ja sellega kaasneb väike lag.
Positiivsed küljed:
Olen aus/ kohusetundlik.
Olen suhteliselt vabameelne suhtleja.
Julgen oma vigu tunnistada ja nendest õppida.Negatiivsed küljed:
Võin olla vahepeal liiga kärsitu/ otsekohene.
Ei pruugi vahepeal naljast aru saada.Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Sest ma olen olnud varasemalt rumal ja keeranud mingit jama kokku. Nüüdseks olen ka end muutnud paremuse poole.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Aktiivsusega mul probleemi ei ole, sest kui ma olen mängimisega väga hoos siis võin ka 5h päevas sees olla. Discordis olen ma suhteliset kogu aeg kättesaadav.
-
Poolt!
Tundub tore ja ongi -
Poolt
-
vastu lmao
-
@ryxor Miks?
Mis sulle avaduses ei meeldinud kui võib küsida -
POOLT!!!
-
poolt
-
Lõpuks ometi! Ofc poolt.
-
pani cs-is hullu ja on päris aus vemmerdis
poolt -
:kekw:
-
poolt
-
See postitus on kustutatud! -
Poolt!
-
@hanstor1 asi pole avalduses, h6be on liiga kid ja pole valvuri materjal sorry kalla
-
poolt
-
See postitus on kustutatud! -
mitu korda sa seda avaldust teinud oled lul
vastu
-
Poolt!
-
mekit tead v
-
Arvad?