Kezpe valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Kezpe
Discord: kespe.#0411
Vanus (vähemalt 15!): 15
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Ma olin kännuka meeskonna ikka väga kaua aega ja oskan kõike teha, sest ma olen hea!
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Meeldib müüa enda mängusisest ränki ja ehitada. Eelistan eelkõige müüa enda ränki kui ehitada hetkel.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Einoo kõik on jum timm tegelt. Meeskond on räigelt sõbralik n shit teeb kohe tuju heaks.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
+ Olen väga positiivne inimene
+ Oskan teha meeskonna tööd siin serveris
- Vahest võin liiga otsekohene olla
- Mu sõpra McRonaldsit ei ole enam mis teeb mu tuju kurvaks :((
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Härra Maraxx (Karu123) pani mulle kunagi igavese mute, sest "tekitasin draamat" kuigi rääkisin tõde meeskonna kohta. Ma tunnen ennast väga halvasti, et nii tegin. Palun andke andeks.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Mina olen väga aktiivne. Hetkel olen kodus haige ja mul pole mitte midagi teha. Sellepärast soovin kandideerida tagasi meeskonda. Luban, et enam nii ei käitu < 3 -
Tugev poolt!
-
@itsme Aitäh!
-
Mahlane Poolt!
-
@rozzuvaa Aitäh!
-
Poolt !
-
@bicaa AITÄH!!!
-
VASTU! Oled väga ebaaktiivne. Samuti on käitumisega probleeme ja sellega soovitan pöörduda juba arsti poole.
Parimat!
Maraxx -
norm shitpost
-
@maraxx ütles Kezpe valvuriks:
VASTU! Oled väga ebaaktiivne. Samuti on käitumisega probleeme ja sellega soovitan pöörduda juba arsti poole.
Parimat!
MaraxxTere Härra Maraxx!
Käisin juba arsti juures ära, et midagi sellist enam ei juhtuks.
Kuna nüüd on tulemas suvevaheaeg on mul väga väga väga palju aega mängida.Headööd
-
Maraxx, millal pamesse haakriste ehitama lähme ? UwU
-
autism lukku headaega