Kaebus Kaka.duu vastu
-
Kaebaja: Nupzik
Kaebatav: Kaka.duu (hernedonelu)
Põhjus: Isik ei aidanud mind kui ma küsisin abi discordi kaudu. Isik ei suvatsenud mulle vastata ning kui ma talt uuesti küsisin siis saatis mind pikalt ning ütles mulle, et ära inise vms.
Mida tegi isik valesti (reegli-punkt): 1.7 ning meeskonnatöö mitte tegemine (ei leia sellist reeglit siit aga discordi on kirjas, et probleemidega tuleks pöörduda meeskonnaliikme poole.)
Lisainfo (pildid, tõestus): Tõestus on #jututuba Kännuka discordis. Ise olen saanud hetkel noreason bani Kännuka discordist KarlPro123 poolt (eeldan). Lisaks sooviks põhjust miks mind bannitud on Kännuka discordist.Kõike paremat,
Nupzik -
Vastuseks sinu kaebusele. Esiteks pole jututuba koht, kust küsida abi parooli vahetuseks. Selleks on kännuka discordis olemas eraldi "abi" kanal kus saab vajadusel teha ticketi. Ticketitega tegelevad Admin+ auastmega meeskonnaliikmed! Parooli saavad vahetada ainult Juhtadmin/Omanik auastet kandvad meeskonnaliikmed. Antud meeskonnaliige, kellelt sa abi palusid ei saa sind aidata paroolivahetusega. Pöördudes: "nahhuj sa siin meeskonnas oled, kui sa nii kui nii meeskonnatööd ei tee?" ütleks ka mina, et ära inise!
-
@cookedbanana Olen ma maininud, et ma mul parooli vahetust vaja? Ei!
-
Nõnda räägiti minule.... Don't shoot the messenger
-
mis viga oli siis
-
@babagoi Ma ei saanud oma kontoga sisse logida, kuidas see parooliga üldse seotud on? Miks teid nüüd huvitab mis viga kui ma kaebuse esitasin?
-
See postitus on kustutatud! -
@nupzik sa tead väga hästi, et ma ei saa sellega tegeleda niiet ära inise
-
Selle asemel, et tuua meeskonna käitumises pisivigu välja, võiksid ennem enda ja teiste oma vaadata.
Sellest tuli ka karistus. -
Sisselogimiseks on tarvis: a) kasutajanime b)parooli... miks ta siis pole seotud. Moderaator ei saa sind aidata!
-
@KarlPro123 väga hea, et need pildid lisasid! " Isik ei aidanud mind kui ma küsisin abi discordi kaudu. Isik ei suvatsenud mulle vastata ning kui ma talt uuesti küsisin siis saatis mind pikalt ning ütles mulle, et ära inise vms." no fking shit, et ma ka ei reageeriks, kui sa niimoodi paugud.
-
Tehke Kalli semud
-
Teeme teeme
-
Kas reeglite rikkumise eest mute ei peaks saama? Kohe peab ban hammer hero olema?
-
Näha ei ole olnud, et mingisugused hoiatused ega muted oleksid eesmärki täitnud, seepärast ka ban.
-
Loen teema lõppenuks, oma karistuse üle võid kaevelda DM-ides. L&A