Jan480p valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Jan480p
Discord: jan#1337 (246351290316226560)
Vanus (vähemalt 15!): 17
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):
Pole minecraftis kuskil meeskonnas olnud, oskan enamvähem kasutada WorldGuardi ja teisi commande mis oleksid vajalikud. Olen ka olnud discordis administraator.Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):
Ehitamine, kaevandamine, teistega suhtlemineKas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):
• Toxic inimesi on vähemaks jäänud tänu uutele abistajatele.
• Vahel kui teed /home siis tuleb chunk glitch ja ei saa kuskile liikuda, vahel kickib ka välja põhjuseks "Flying is not enabled"Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
• Oskan hoida külma närvi
• Kui ei saa liikme soovidest aru siis küsin teistelt abistajatelt või kõrgematelt abi.
• Võin teistele kogemata halvasti öelda.
• Võin vahepeal kellegi helpop'i kogemata ignoreerida.Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ja
Kui vastate jaatavalt, siis miks:
• 4 korda xray
• solvamine
• llamaga lendamineLisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):
Kuna nüüd suvi siis on aega serveri jaoks küllalt, viimased 3 päeva olen olnud peaaegu 2.5h päevas sees.
Võin teistele kogemata halvasti öelda - Selle all ma mõtlen seda et ei tea osade inimeste piire mida nemad peavad naljaks, ja võin neid sellega kogemata solvata.Edited: 30/07/2021 10:18PM
-
Selle külmanärvi kohta ma vb nii ei ütleks
Aga muidu poolt -
sussy poolt ju
-
nalja teed v
-
4x xray lol, kuidagi veidra tunde jättis see avaldus, ei tea täpselt mille tõttu,VASTU
-
Ei tundu aktiivne, banni saand palju abistavate asjade kasutamisega. VASTU
-
Poolt lol ma xrayn ka
-
Poolt
Võiksid vähe aktiivsem chatis olla lihtsalt -
kindlasti vastu
-
Kui nimodi karistada saand siis ma ei usu, et oleksite hea kandidaat meeskonda. Vastu
-
Avaldus pani mind mingil moel kõhklema. Ei tea küll mis, kuid sisetunne ütleb Vastu.
[Arvamus võib kindlasti muutuda.]
-
Avalduse kallal pole vaeva nähtud ja tundub, et kiiruga tehtud. Hetkel olen vastu.
-
Vastu, ei suuda end vaos hoida.
-
Müüdan häält, Vastu!
-
ei vääri võimalust, vastu
-
Oled nii palju karistada saanud seekord pigem, vastu!
-
Lukku ja arhiivi.
Põhjus : https://imgur.com/a/1KIu8Kd
Võite uuesti proovida kui olete enda suhtumist muutnud.