Alfaglass discord unban ja in game unmute
-
Sinu nimi: Alfaglass
Blokeeringu põhjus: Discordis "Korduv asjatu pingimine, solvamine, ropendamine jnejne" in game sama asi vist idk
Karistaja nimi: zyte
Miks soovid unbani saada: Peamiselt, sest karistuste pikkused on liiga pikad. Mind pole hiljuti karistatud, saanud vaid paar hoiatust. Karistused tulid koheselt peale zyte pingimist, ei midagi muud. Oletan, et zyte on ennast täis ja arvab, et tal on õigus mind serverist eemaldada lihtsalt, sest ma talle ei meeldi. Ta sooduskohtlemist tõestab pärast mulle mute panemist teiste reeglite rikkujate ignoreerimine. Näiteks gold, kes spammis @alfa chati 5+ korda. Enda kaitseks ütleks veel, et pole otsest reeglit mis keelaks mul teda pingimast. On keelatud kaasmängijaid segada või häirida, aga nähes zyte aktiivsust terves kommuunis on teda häbiväärne mängijaks kutsuda.
️ -
Bruh Sa ise literally lunisid selle bani järgi ja nüüd vingud, et said bani. Kas Sa ise ka aru saad, millega tegeled? Anyways Zyte tõi väga suurepärased põhjused välja ning olen kindel, et on valmis need ka siia tooma.
-
@alfaglass Ei ole sinu öelda, kes on mängija ja väärt siin kommuunis olema. Karistuse pikkust võib lühendada, kui uusi rikkumisi ei tule. Vastasel juhul tuleb juba palju pikem karistus.
-
pingimise osas tehke mingi reegel siis juba vms. https://prnt.sc/1d3y2bc
-
Vastu, ilmselgelt. Pole karistada saanud, aga hoiatada oled ju, see pole mingi vabandus. Ma tõin ka oma hoiatuses välja, et saad karistada ja lisasin ka paar nädalat. Võiks nagu mõistuse pähe võtta kui mitu korda hoiatada saad. Mind ei segaks pingimine kui see põhjusega oleks. Sul pole kordagi olnud. Miks sa nõuad unbani kui sa ise provotseerid? Sa eirad mu hoiatust ja saad karistada, sul pole mitte mingit õigust enam avaldust teha selle jaoks. Sa kurdad selle üle, et ma goldi ei karistanud, kuid ka teie ei saanud karistada kui goldi sõbraga koos pingisite. Järgmiseks, kuidas sa tood välja, et miski ei keela pingimast ja siis räägid oma punktile vastu öeldes, et on keelatud kaasmängijaid segada või häirida, meeskond läheb kaasmängijate hulka ja aktiivsus pole oluline. Kuidas sa teed nalja selle üle, et ma ebaaktiivne olen, kuid üks päev tegid nalja selle üle, et siin meeskonnas olen? Otsusta ära. Lisan ka kõik proofi ja muu klouninduse mida kirjutanud olete, õiges järjestuses mu vastusega, et te ei saaks iniseda, et proofi pole, viimane pilt on samad sõnad sulle. :)) https://imgur.com/a/ZonMwit
-
Rohkem enda kaitseks midagi öelda pole vist. L&A