Nightblad3 Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Nightblad3
Discord: Nightblade#9709
Vanus (vähemalt 15!): 17
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Väga pikka aega tagasi olin mingis Eesti serveris moderaator mis oli tol ajal kõige väiksem ränk mis võisid saada seal, kahjuks ma ei mäleta selle serveri nime enam. Olen ka ise teinud servereid näiteks aternose omad, seal sai commande&pluginaid natuke proovida sõpradega ja ka niisama Spigot servereid teinud, et asju jällegi proovida. Kuid mul oleks kindlasti vaja commandid üle vaadata.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Enamasti ma ehitan survival serveris ja kui sellekõrvalt leiab aega või ei ole mul nii suur ehitamis progress või mõtted siis ka chatis räägin inimestega või aitan kuidagi välja kui oskan.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Ma näen, et serveris toimub vähe evente, näiteks võiks olla parkuur event või ehitusvõistlus iga kahe kuu tagant, kui on võimalik.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivsed küljed:
- Lähen väga harva närvi, enamasti ma suudan rahulik olla
- Olen abivalmis ja viisakas
- Suudan õppida oma vigadest
Negatiivsed küljed:
- Olen liiga vaikne
- Võin võtta enamus naljad naljana
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei ole saanud karistada.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: -
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Serveris ma olen praeguse hetkega väga aktiivne olnud ja olin ka eelmise survivali lõpus suhteliselt aktiivne. Praegu olen ma enamasti vähemalt 5h+ serveris ja ka öötundidel olnud. Niiet ma arvan, et selle miinimum 4tundi nädalas saab kätte.
-
️️poolt
-
Väga aktiivne ja abivalmis. Poolt!
-
ehitusvõistlus oleks tõesti päris nunnu timmu kõvvu mõnnu. sa tundud päris muhe olevat, poolt
-
Poolt
-
poolt
-
Tore tegelane, poolt!
-
Poolt!
-
Avaldus on kena ja korralik, lisaks tiksusid eelmine resa baltopis, selle jaoks peab korralikult aktiivsust olema ja plussiks ajasid Juustukat närvi sellega, seega Poolt!
-
Poolt!
Oled sõbralik ja aktiivne -
Aktiivne,abivalmis seega.Poolt!
-
Poolt!
-
Avaldus on korralik ja mängija on serveris aktiivne. Poolt.
-
Lisatud, lukku.