Jan480p valvuriks v.2
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Jan480p
Discord: jan#1337 (246351290316226560)
Vanus (vähemalt 15!): 17
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):
Pole minecraftis kuskil meeskonnas olnud, oskan enamvähem kasutada WorldGuardi ja teisi commande mis oleksid vajalikud. Olen ka olnud discordis administraator.Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):
Ehitamine, kaevandamine, teistega suhtlemineKas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):
• Toxic inimesi on vähemaks jäänud tänu uutele abistajatele.
• Vahel kui teed /home siis tuleb chunk glitch ja ei saa kuskile liikuda, vahel kickib ka välja põhjuseks "Flying is not enabled"Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
- Oskan hoida külma närvi
- Kui ei saa liikme soovidest aru siis küsin teistelt abistajatelt või kõrgematelt abi.
- Võin teistele kogemata halvasti öelda.
- Võin kellegi peale närvi minna kui tapab alfahundi juures kui kogemata löön teda
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ja
Kui vastate jaatavalt, siis miks:
• 4 korda xray
• solvamine
• llamaga lendamineLisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):
Kuna nüüd suvi siis on aega serveri jaoks küllalt, viimased 3 päeva olen olnud peaaegu 2.5h päevas sees.
Võin teistele kogemata halvasti öelda - Selle all ma mõtlen seda et ei tea osade inimeste piire mida nemad peavad naljaks, ja võin neid sellega kogemata solvata. -
idk kas see oluline aga vape tanki ei saa lahti
-
sa ei õlita enda vapei
poolt -
Vastu, Põhjust tead ise.
-
@mcronalds my bad...
-
vastu
-
@noball sa ei õlita mirri
-
-
Poolt
-
poolt maksis 5 euro
-
Poolt
-
Poolt
-
Poolt
-
Poolt
-
olen poolt aga selle eest saada mulle viiekas tänks
-
Vastu
-
Oleme kahjuks jõudnud otsusele, et teid meeskonda ei võeta. Hüva õhtu jätku! L&A.