Kanditeerimine Valvuriks Destiny
-
Teie mängusisene kasutajanimi:Destiny
Discord:Marakratt#8271
Vanus (vähemalt 15!):Vanus on praegu 17 paari kuu pärast 18
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Kunagi nooremana muidugi teadsin kõike admini commandidest ja proti panekutest (vähemalt see mis mäletan), kuid nüüd aastatega väga ei tea neid asju. Olen meeldiv inimene ja olen alati abivalmis,töökas.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Minu huviks on siin serveris mängida skyblocki ja survivalit oma sõbrannaga.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):hetkel ise ei näe mingeid probleeme serveriga pole väga teisi mängumoode proovinud (skypvp) (oneblock) jne.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivsuseid on siin palju, siin serveris saab palju nalja, palju uusi mänguelamus kui ka teised mängijad kes on abivalmid. Negatiivsusi pole serveril iseenesest mingeid, kuid on mingeid mängijaid kes võivad mänguelamusi rikkuda selleks on /tpa killid ja ka lihtsalt asjade nõudmine.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: ei ole ega pole ka plaanis.
Kui vastate jaatavalt, siis miks:-Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):Enamasti mängin kännuka serverit päevas 2-5h oleneb päevast, mõnipäev vähem kuna koolis käimine ja õppimine röövib mult enamus aja käin (Tartu Kutseharidus keskus) ja olen elektriku erialal.
Sooviksin kindlasti osavõtta teie juhtkonnast ja abivalmis ka teistele mängijatele. On tulnud uuesti Minecrafti isu :slight_smile: -
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Peaksid olema sinust, mitte serverist -
Kuna ma pole mänginud serveris täpselt nädal aega kas saaksin paluda sulgeda mu taotluse?
-
poolt
-
Hämmastav!
-
@sininepanda kas sa oled siis äkki üle nädala mänginud
-
Vaatasin ka, et oled serveris hetke seisuga 3 päeva survivali mänginud ja 3 päeva skyblocki mänginud aga need on enamasti mingi nädalaste pausidega. Pole väga silma jäänud igatahes.
-
Vastu, pealkirjas on juba kirjaviga.
-
vastu
-
Vähe serveris mängind, mängid lühikest aega pikkade pausidega. Mina pole sind isegi serveris näinud ja enda kohta pidid head, halba kirjutama. VASTU
-
Oleme otsustanud, et praegu teid meeskonda ei võeta.
Järgmisel korral palun jälgida enda õigekirja ning üleüldse Kännuka rahvaga rohkem tutvuda.
Meeldivat mänguelu! L&A.