EestiMikku2005 Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi:EestiMikku2005
Discord:Mihkel#6491
Vanus (vähemalt 15!):ma olen 16 aastane.Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Ma pole olnud kunagi ühegi serveri meeskonnas aga ma olen mänginud paljudes serverites ja tean paljusi commande.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Ma ise mängin rohkem survivalit koos enda sugulasega.Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Praegu pole ma midagi halvasti näinud, minu jaoks on kõik super.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):positiivsed küljed on mul näiteks, et ma ei lähe kiirelt närvi ja ma olen koguaeg abivalmis ja negatiivsed küled on see, et ma ei oska väga hästi ehitada.Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: õnneks ei ole
Kui vastate jaatavalt, siis miks:-
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Ma olen mängin suhteliselt palju selles serveris ja mul on olnud mitmeid kasutajad millega ma olen siin serveris mänginud. nädalas olen vähem serveris sest mul on kool ja peab õppima aga nädalavahetusel olen rohkem õhtuti serveris ja mängin kauem kui nädala sees. -
vastu
-
Erapooletu
Ei ole Teid näinud ja avaldusega natuke vähe vaeva nähtud. -
Erapooletu, pole kordagi serveris silma paistnud.
-
mängis spleefi päris hästi, poolt
-
vastu
enne kandideerimist võiks ikka piisavalt mängida et enamus tunneksid -
@superjuustukas ma olen mänginud teise kasutajaga varem
-
Momendil olen erapooletu.
Kahjuks ei ole teid serveris varasemalt kohanud. Hääl võib muutuda.
-
@krisuss mu varasem nimi oli starcraft nüüd on teine nimi sest ma ostsin endale minecraft
-
Kui näitate nüüd rohkem aktiivsust siis mu hääl muutub.
-
Avaldus on üsna labane ning kommuunis oled tundmatu.
Muidu oleksin küll poolt, kui avalduse korda suudaksid teha ning Kännuka rahvaga rohkem tutvuksid.
Vastu -
Vastu. Pole sind väga serveris näinud.
-
Vastu, pole serveris näinud, lühike avaldus.
-
ma tühistan oma avalduse, sest mul pole hetkel võimalus saada valvuriks proovib kunagi hiljem
-
Postitaja soovil L&A