_BXXM_ Valvuri avaldus
-
Teie mängusisene kasutajanimi: (alakriips)BXXM(alakriips)
Discord: zZzBXXMzZz#4225
Vanus (vähemalt 15!): 19
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Ca 7-9 Aastat tagasi olen vanades eesti serverites OP ja Admin olnud ja mõni aasta tagasi oli sõbraga oma server.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Meeldib põhiliselt ehitada, hetkel aitan teisel mängijal küla ehitada.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Ei tea kas see on juba asi aga võiks mahajäetud prott alad ära eemaldada kui mängija on serverist eemal olnud näiteks 2 kuud.
Positiivsed & negatiivsed küljed
Positiivsed
Ei ropenda palju (Äkki vahepeal kogematta tuleb ''wtf''), käitun oma vanusele vastavalt,
ei vali pooli kui vaja mängijat karistada ja mängin enamasti öösiti ehk saan aidata inimesi samal ajal kui teised und naudivad.Negatiivsed
Pole pea 2 aastat mänginud ja baasteadmised enamasti kadunud.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei
Kui vastate jaatavalt, siis miks:
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Hetkel olen serveris veetnud 2 päeva ja tunde pole palju kuna vahetasin hiljuti nime (Eelmine In-game nimi oli AFIZO) kuid vana nime all oli ikka rohkem mängitud kuid see oli ka aastaid tagasi.
-
Poolt
-
''Hetkel olen serveris veetnud 2 päeva ja tunde pole palju''
-
Kõigepealt võiks ju uue Kännukaga tutvuda enne kandideerimist või mis?
Täiesti tundmatut mängijat meeskonda tavaliselt ikka ei võeta. -
Avaldus on väga viisakas samas aus. Kahjuks oled sa alla nädala serveris olnud, kui selle suudad ära oodata ja uuesti kanditeerida oleksin tõenäoliselt poolt.
-
L&A, nõuded pole täidetud.
Palume need uuesti üle lugeda!
Head õhtut!