Unban TheDavidEst
-
Sooviks unbanni?
-
Sinu mängijanimi : TheDavidEst
Blokeeringu põhjus : Trollamine on keelatud!
Blokeerija nimi : Ruxxz
Miks peaksime me unbannima sinu? : Sellepärast et ma tpasin Bangexit ja mul oli invisible potion peal ja siis söin selle eest sain banni -
Ja mille eest unbani?
-
Isik on kümneid kordi Skypvp'l ka reegleid rikkunud (bugge abusenud) Selline mängija küll unbanni ei tohiks saada, las kannab enda karistust
-
@KarlPro123. Sellepärast et JarcoLendab ütles et ma terroriseerin teda kuna ma peatusin seal korraks
-
@TheDavidEst Miks Bangex mitu kaebust tegi, et sa teda trollad? ja ta tegi video klipid ja asjad proofiks, niiet mille eest Unbann vaja kui tõestus on olemas? Ja see oli Korduvalt mitte 1 korra.
-
@Vanapoiss Trollamine kui oled invisible kuna ma kasutan invisiblei kui tahan kaduda ja Bangex ise peaks banni saama käib mu alal
-
@Primka. Ise Spawncampid skypvps
-
@TheDavidEst Nii kasutad Invisble ehk trollamine ?!? või miks kaduda tahtsid ? äkki /spawn või miskit oleks targem tegu olnud, või mis ?
-
Milleks unban kui saad kohe uuesti bani?
-
@Vanapoiss Ta isegi ei ütlenud et mine minema aga saan banni selle eest ok lol
-
@ScoobyDudu Sa pane nokk kinni pigem
-
Ülbitsemisega sa unbani ei saa
-
@TheDavidEst Minu arust ta ütles seda korduvalt.
-
Factionis ka David korralikult tarkust välja näidanud ja no mõnitas sellel teel ka Primkat.
-
@ImNotzu HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH MUIDUGI MINA LOL ISE SA ROPENDAD SKYPVPS LMAO
-
Unbanned!
L&A