Boobly6 Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Boobly6
Discord: Boobly6
Vanus (vähemalt 15!): 20+
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen olnud aastaid tagasi abistajaks serveris nimega Kodanikud. Lisaks sellele olen olnud abikäsi privaatserverites ning jooksutanud ka oma enda privaatserverit.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Minu põhiliseks tegevuseks Kännuka serveris on Villageride produtseerimine ja enda küla ehitamine.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Ainus negatiivne asi, mis ma oskan hetkel välja tuua on mängijate protid, kes ei ole pikka aega serveris sees käinud ning seetõttu, risustanud serveri. Omalt poolt pakun et serveris võiks toimuda iganädalane ehitusvõistlus.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Minu positiivseteks külgedeks on ausus, otsekohesus ja hea närvikava. Negatiivseteks külgedeks on ülemõtlemine ja harvaesinev sotsiaalne distantseerumine.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei ole
Kui vastate jaatavalt, siis miks:-
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Kännuka serverisse sattusin ca 3 aastat tagasi ja olen käinud serveris sees perioodiliselt, viimased kolm nädalat olen püüdnud serveris käija igapäevaselt ning tulevikuperspektiivis on kavas, seda traditsiooni jätkata. -
Oskad sa juhuslikult öelda enda nime, mida kasutasid kui Kodanikud serveris abistaja olid, või oli sul sama nimi? Mina olin samuti seal abistaja.
-
Seal ma olin deemon900, praegu kasutab seda nime kännukas mu sugulane
-
Avaldus hästi tehtud kuigi ainukese asjana käib silmas koguaeg see et 6 päeva tagasi liitunud disciga. Küllap kirjutanud, et kolm aastat tagasi olid juba serveris. Aga kui see kahe silma vahele jätta siis tugev
Poolt! -
@boobly6 ei mäleta kahjuks, aga eks aega ka juba omajagu möödas
-
Muidu olen poolt aga Discord on poolikult kirjutatud. Näide: cookedbanana#0722
-
vastu sa liiga vana ehk siis sa kas sa rosina elustiilis või valetad
lisaks maraxx on parem
-
poolt
-
Võiksite ehk chatis vähe aktiivsem olla muidu poolt.
-
Oeh,
Esiteks ei tahaks olla see inimene kes paneb naela kirstule aga keegi peab seda tegema, kui keegi näitleb ennast vähemalt minu arvates üle 20 aastasena.
Ainuüksi sellest, et ma pole Minecrafti mänginud päris kaua ja veel vähem mänginud Kännukas pikemalt kui tund aega paari aasta jooksul, ma näen ära Sinu õiget pale. Kuna ma Sind ei tunne ei päriselus, mängus või mingil muul moel siis mu arvamus on täielikult subjektiivne ja erapooletu.
Kust alustame? Kirjavigadest? Lause ülesehitustest? Kirjavahemärkidest? Terve avalduse ülesehitusest?
Minu arvates on see kas tehtud enamik vigu hooletusest, vähesestest oskustest ja vanusest, äkki kõike korraga, ehk mõni neist, eks selles teevad omad arvamused igaüks ise.See arvamus tuli siis endiselt pikaajaliselt Minecrafti mängijalt, endiselt juhtkonna liikmelt (jah, oli lahkarvamusi, aga kogemus siiski) kui siit serverist ning Ultragamingust (kes mäletab, see mäletab)colored text
-
see kõik tore jne kuni saadakse aru et absoluutselt mitte ükski meeskonnaliige ei kirjuta õiges eesti keeles serveri sees ega ka peaks
-
Väidetavalt üle 20-aastane võiks ju näha rohkem vaeva, aga eks ise teate. Pole minu asi kommenteerida.
-
pigem peaks käima lihtsalt kõnes rääkimas ja semuks saama ning avalduse peal ei pea suuremat vaeva nägema. minecraft serverite meeskonnad pole meeskonnad vaid sõpruskonnad
-
Avaldus viisakas, tundud tore ja aktiivne tegelane. Poolt
-
l&a