AshFoxxMC Valvuriks.
-
Teie mängusisene kasutajanimi: AshFoxxMC
Discord: JokerDoctor#8530
Vanus (vähemalt 15!): Olen 18 aastat vana, sündinud 5.aprill 2003.
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Otsest kogemust olen saanud ma vähe, aga alati pole hilja juurde õppida! (Serveri nime kahjuks ei mäleta).
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Põhiline tegevus on mainimine või kalastamine, kaks tõsist lemmikut asja, mida teha omal vabal ajal Kännukas.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Otsest halba pole ma nii tähele pannud, aga olen proovinud tsiviili isikuna muresi lahendada.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivsed küljed:- Meeldib teisi aidata.
- Hästi sõbralik.
Negatiivsed küljed
- Vähe kogemust.
- Närveerin tihti.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Kuna ma alles liitusin kännuka serveriga üle pika-pika aja siis, ei, ma pole veel karistada saanud Kännuka serverist.
Kui vastate jaatavalt, siis miks:
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Käin kutsekoolis ja vaba aega leidub üpris tihti. Esmaspäevast-Reedeni saan ma sees olla ajavahemikus kella 17:00-st kuni kella 20:00-21:00-ni. Saan nädalavahetustel olla sees hommikust-õhtuni ja aidata ennast ning oma meeskonna kaaslasi. Koos saame Kännuka teha paremaks teistele mängijatele!
-
Poolt!
-
Poolt
-
Kaevandas mulle palju kulda! Poolt
-
+rep
-
Poolt!
-
Poolt!