Kristoprogamer ehitajaks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Kristoprogamer
Discord: Deathsinger#0685
Vanus: 13
Kogemused & oskused ehitajatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen väga paljudes serverites ehitanud nii spawne kui ka oma enda maja, oskan väga hästi teha dekoratsioone ja ehitada ka väga ilusaid maju, neist kõige suurim server kus ehitasin spawni kandis nime Spartan ja seal tegin enda esimese spawni ehitise ja seal meeldis kõigile see mida enda võimuses teha suutsin.
Mis on teie põhiline ehitusstiil (tüüp, nt modern või medieval jne): Minu põhiline ehitusstiil medieval ja olen harjunud ehitama ka palju fantaasiaga seotud hooneid ja muid asju ja need on tulnud ka väga väga ilusad.
Pildid teie tehtud ehitistest (vähemalt 4 tükki, väga ilusate ehitiste puhul piisab 2-st): https://imgur.com/a/ViAfThR
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah, kahjuks olen saanud ühekorra karistada kännuka serverist aga enam ei taha mitte kunagi reegleid rikkuda kuna muidu olen väga korralik poiss kes tavaliselt ei riku reegleid.
Minu aktiivsus: Olen väga aktiivne, iga päevaselt kui koolist tulen olen olnud alati sees ja kui vaja siis tulen peale õppimist ka mängu kas siis aitama või siis ehitama kui midagi ehitada vaja on.Tervitustega,
Kristoprogamer. -
ei
-
Mis video see on? https://youtu.be/lSfP0_e4MnM
-
YouTube järgi oskavad kõik ehitada ja ühest projektist ei piisa.
Kõik peale lossi enda, on väga basic. Bone meal spam ja natural puu ei aja asja ära. Näha võiks olla natuke terraformingut ja lossi välise osaga võiks natuke rohkem vaeva näha.
Sooviks näha milleks sa ilma õpetuseta suuteline oled.
Hetkel vastu
-
Pildid kõik samast lossist. Vajalik erinevatest pildid ka nii või nii järgi tehtud
Vastu -
@kristoprogamer Vale on jutt, et sa oled ainult ühe korra karistada saanud, neid karistusi on ikka päris palju.
-
Poolt
-
Ooh hell naw
-
L&A
- Videost hoone maha kopeerimine ja siis paari akna/seina/torni veidi modifitseerimine ei ole piisav sinu loomingulisuse, suutlikkuse ja originaalsuse näitamiseks.
- Kandideerimise hetkel oled Kännuka serverist banned.
- Võiks rohkem oma varasemaid ehitisi näidata.