BlueLion valvuriks.
-
Teie mängusisene kasutajanimi: BlueLion
Discord: BlueLion#5716
Vanus (vähemalt 15!): 22
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen varem ka valvur olnud ja moderaator ka.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Suurem osa ajast ajan chatis juttu ja survivalis mängin.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): serveris võiks Skywars ja Bedwars olla :).
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):Positiivsed:
Olen sõbralik
Olen abivalmisNegatiivsed:
Ei meeldi inimesed kes chatis spämmavad ja reostavad.
Ei salli tähelepanu tahtvaid inimesiKas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ühe korra olen aga põhjus ei tule meelde ( Saate vajadusel ise kontrollida )
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Serveris põhimõteliselt olen igapäev mitu tundi. -
Poolt!
ootan oma paarkümmend-miljonit. -
@ehhe siis saad kui ma saan meeskonda
-
Lihtsalt ürtlen, et skywars ja bedwars pakun ei lisata mängijate arvu pärast nagu lobbyt võtavad kaua.
Poolt. -
Sellise vanuse kohta.. on väga raske uskuda.. vähemalt kirjastiili põhjal, et sa oled tegelikult ka nii vana.
Avaldus väga lühike ning palju kirjavigu. Lisaks kogemustes - igas serveris on erinevad rankid, Kännukas sa ei ole valvur olnud ning igas serveris nõuavad meeskonnaastmed erinevaid kogemusi. -
@karlpro123 pean enda id kaardi pildi saatma et usuksid minu vanust?
-
Fakt on see, et selle vanuse kohta võiks paremini osata kandideerimisformaadi juures toodud tingimusi lugeda.
-
@karlpro123 Ei vaidle vastu.
Niiet sinu poolt ei? -
Vastu, avaldusega pole vaeva nähtud, eelnevad põhjused välja toodud.
-
Hetkeks vastu, pole avaldusega palju vaeva nähtud ning kindlasti ei jää rohkemast tekstist puudu.
-
Ei
-
Ei sobi meeskonda, sest:
- varasemalt reegleid rikkunud (rohkem kui ühe korra, avalduses teisiti väidetud)
- jätkuvalt rikub chati reegleid (ropendamine)
- avaldus lühike
L&A