HolyPoisoni loos 2021 viimane
-
JÕULU / AASTAVAHETUSLOOSI!
Kuna loos toimub?
Loosimisel on kolm kuupäeva:
23.12.2021 - 21.00
24.12.2021 - 21.00
01.01.2022 - 10.00Mis auhinnad on?
Auhindadeks on mängusisesed tasulised (sms) rankid/tooted. Nagu jõuludeks on kombeks, on kingitus alati üllatav ja seda ka minu loosis. (Rankid on ajalised, kui on loosis)Kuidas osa võtta ja palju osavõtmine maksab?
Osa võtmiseks jäta enda mängusisene nimi (Täpsed suured/väiksed tähed) kommentaariumisse
Osavõtu tasu on reaalrahas ja ka mängurahas 0€Loosireeglid:
-
Nimi peab täpselt kommentaariumis olema.
-
Loosimise ajal ei tohi osaleja olla bännitud listis
-
Loosimise ajal ei tohi osaleja olla mutetud listis
-
Ära hakka lunima mängus, et sa võita võiks. Nii eemaldan su ise osalejate listist
-
Kui võidad 23.12 või 24.12, siis sina enam ei osale 01.01 loosis
-
Kui sa ei võitnud, ära süüdista valetamises/petmises mind, jätaksin sinu nime meelde ja järgmisel loosis ma ei sooviks sind näha, kui ei usalda
Kuidas loos läbi viiakse?
Võtan kõik osalejate nimed, loen kokku, muudan kokku saadud numbriks, viin random.org leheküljele numbri. Vajutan enterit ja see number, mis sealt jääb, on võitja ees olev number.
Edasi soovin õnne mängijale andes kätte auhinna.
Mängija ei pea olema mängus loosi ajalNB! HolyPoison jätab õiguse endale muuta loosi kuupäevi ja kellaaegu ilma ette teavitamata! HolyPoison ei pea loosimise ajal kohale ilmuma!
HolyPoison soovib kõikidele mängijatele Rõõmsaid ja Rahulikke pühi!
-
-
V2ik3
-
Clownardo
-
Triinuliinu123
-
Nightblad3
-
H6be
-
Tundub tore loos võta mind ka
Shadow208 -
@holypoison HarryLaiv
-
Istomol
-
Kooqa
-
gold_artur
-
Germom
-
Muhammad
-
Segane
-
15pot
-
Maraxx
-
PdpVT
-
jonThEnoob
-
Väike muudatus seoses loosi läbiviimisega: Loos ei toimu random.org lehel vaid "Spin the wheel" telefoni äpis.
Miks muutus? Nii ei pea ma sisestama numbreid vaid saan sisestada nimed ja keerutab ise mulle nime.
-
Osalen.
Nimi: ehheheeh