Valvuriks kandideerimine
-
Teie mängusisene kasutajanimi: deepcool
Discord: deepcool#9815
Vanus (vähemalt 15!): 20
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):Kunagi ühes sõbra serveris olin mode, see oli umbes 5 aastat tagasi, aga kuna sellest on juba päris kaua aega möödas siis ei mäleta enam neid commande, kuid siiski kõik on õpitav. Neid servereid on olnud veel kus olen olnud nii mode, abistaja kui ja abi-omanik kuid kuna ma mängisin nii kaua aega tagasi siis enam ei tule nimed meelde. Lisaks ei olnud võimalik eriti see aasta mängida kuna olin ajateenistuses. Nii palju saan veel öelda et mängus sees olen proovinud aidata palju inimesi nende küsimuste poolest kui neid midagi huvitab kui ka edasi jõudmise poolest. Lisaks ka proovin aidata serveri parandamise poole, et ei tekiks probleeme teistele arendajatele või omanikule. Seega praegusel ajal on kogemusi vähe aga kuskilt kohast neid tuleb saada ja kui juba saaks siis normaalsest serverist, mitte mingisugusest sõbra mõttetust urkast.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Farmimine on kindlasti üks huvitav tegevus. Kala püüdmine, et saaks epic varustust ja raamatuid. Ehitamine kuna ala on suur ja sinna saab palju asju teha.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Kindlasti võiks alati parem olla kuid hetkel kui tuli 1.18 ja olen olnud aktiivne 40h siis ei näe midagi mida võiks juurde lisada. Kindlasti kui tuleb mingi mõte siis annan teada.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivsed küljed on need et meeldib Krisss18 läbipaistvat tarbida ja tema mängida, abivalmis ning lahtise mõtlemisega. Halbu asju ei oska hetkel mainida.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Negatiivne.Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Keskmine aktiivusus päevas on 12h kuna on ka omad tegevused. Muidu selline muhe mehike ning särtsu täis.
-
Poolt
Tore ja abivalmis, chatis tihti näha. -
Poolt
Muhe sell ja tore joomingukaaslane, aktiivne ja tundub abivalmis -
Poolt, ta suht abivalmis ja aitab nii kui tal võimalus on või kui oskab.
-
Meeldivad särtsu täis mehed. Isiklikult arvan, et võiks võimaluse anda.
Poolt.
-
poolt, tore tegelane
-
vastu, liiga vana minecrafti jaoks
-
@ryxor Oleks kõik 12 aastased, siis oleks asi ikka väga tuksis.
-
Poolt.
Tunnistab oma vigu ja vabandab nende eest.
Samuti on ka avaldus väga sisukas. -
Ma arvan et poolt.
-
Poolt!
-
Isik kasutab serveris sobimatut sõnavara, mis ei vasta meeskonna tingimustele.
L&A