Misotamm valvuriks!
-
Teie mängusisene kasutajanimi
MisotammDiscord
Misotamm#3359Vanus (vähemalt 15!)
16Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi)
Ei ole olnud varem kogemusi aga kõik on õpitav.Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused)
Põhiliselt ma ehitan ja breedin villagere, müün custome enchante ning ec booke, suhtlen
erinevate inimestega, ning pvpn vahest.Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla)
Villagerid on vahepeal bugged. Saan suht tihti kicki serverist.Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse)
Minu negatiivsed küljed: Kui ma kiiresti kirjutan siis mul vahepeal võivad pisi vead sisse tulla. Kooli ajal võin ma natukene vähem tunde veeta serveris.
Minu positiivsed küljed: Olen sõbralik ja abivalmis Ning ei lähe kiiresti närvi ja suudan ennast vaos hoida. Ja võin staabis olla su plus 1.Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud
Jah.Kui vastate jaatavalt, siis miks
2 aastat tagasi chati reostamise eest.Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust)
Ma olen võimaline olema online vähemalt 3-5 tundi päevas.Teie armastatud
Misotamm -
Vastu, avaldusega vähe vaeva nähtud. Aastaid tagasi chatis käituda ei suutnud, pidevalt oli sinuga mingi kamm.
-
@clownardo hahaha tänud tagasi sidega aga see oli ikkagi 2 aastat tagasi ma olen vahepeal kohe 2 aastat vanemaks saanud
-
Pool! Aitas mõõka enchantida
-
Poolt muhe vend tegeleb ja aitab ce’dega.
-
On sul olnud ka varasemaid nimesi?
-
muhe vend, poolt
-
vastu kes oled üldse nagu
-
Ei sobi meeskonda, L&A.