BlackSamurai204 Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: BlackSamurai204
Discord: Assassin112#6151
Vanus (vähemalt 15!): 29 Aastane.
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Servereid kus olen meeskonnas olnud ikka jagub. Servereid kus olen Juhtkonnas olnud on mõni ka 8 aasta jooksulon, mõne suurema võiks välja tuua SamuraiMC. Meeskonnas olen olnud väga paljudes kõiki ei hakka ja ei jõuaks välja tuua aga mõned suuremad eesti omad ja rahvusvahelise võime välja tuua Klots/Nuhvel, VikingMC, Ultra Gaming ja Crafter Universe ja Rahvusvahelistest Complex-Gaming millest lahkusin meeskonnast 04.01.2022 kuna tekkis ajutine probleem arvutiga (mille sain lahendatud 8 päeva tagasi uue toiteploki ostuga).
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Midagi hullu ei ole märganud aga muutusi minu silmis võiks teha näiteks sees oleku aja puhul makstava rahaga. 3 tundi minu silmis natukene vähe.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivsed:Külma Närviga.
Viisakas.
Abivalmis.
Sõbralik.Negatiivsed:
Otsekohene (vahel ka liigselt)
Vahel liigselt tagasihoidlik (Ehk ei ole just kaasarääkija kui ei ole teema mis minule huvi pakuks)
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Olen ikkaKui vastate jaatavalt, siis miks: Millagil hammu mõned vaigistused saanud aga lähiajal ei ole isegi hoiatusi.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Olen uuesti aktiivseks hakkanud ja mängin päevas 3-8 tundi olenevalt vabast ajast. Olemas vanu kogemusi ja ka uusi kogemusi 2 kuud rahvusvahelise serveri moderaatorina. Olen valmis enda oskusi ja kogemusi rakendama üle pika aja ka jälle Eesti maastikul kui selleks vähegi võimalust soovitakse anda ja kindlasti serveris kus meeldib ka omal mängida ja kus on tegevust ja sellisena on Kännukas täiesti ideaalne.
BlackSamurai204
-
I mean avaldus suht timm seega poolt.
-
Poolt. Tundub, et teab mis serverisse tegema tuleb
-
Vastu ajasid kunagi narvi mind
-
On palgamõrvar Lääne-Tallinna piirkonnas, odavad hinnad, poolt
-
Vastu, tundud ikka väga halb inimene
-
Suured tänud vastajatele nii negatiivne kui ka positiivne kõik on hea. Ja Kõigile niikuinii meeldida ei saagi
-
Avaldus päris hea, eelmise avaldusega ka ikkagist pikem, tundub ka, et teab mida serverisse tegema tuleb. Tundub äge kandidaat.
Poolt! -
Vaatasin eelnevaid avaldusi, kommentaare ja vastuseid neile. Ebastabiilse mulje jätad.
Vastu. -
@zyte Tänud vastuse eest vaatan mis seal valesti tegin ja õpin sellest.
-
Vastu, pole serveris eriti kohandu.
-
@henz Ei imesta täna ei ole veel servusse jõudnud
-
@blacksamurai204 ütles BlackSamurai204 Valvuriks:
@henz Ei imesta täna ei ole veel servusse jõudnud
Lisaks tollele päevale ei ole ta ka järgmised 15 päeva serverisse jõudnud. Seega ta on olnud 2+ nädalat ebaaktiivne.
L&A