Kaebus Holypoisoni vastu.
-
Kaebaja: fookus
Kaebatav: HolyPoison
Põhjus: Varastamises kaasosalemine ja nõuab tagastamise eest kannatajalt raha
Mida tegi isik valesti (reegli-punkt)? Ei kuula osapooli lopuni ja bannib kui mina pole midagi varastanud.
Lisainfo (pildid, tõestus): -
Ma saan aru, et minule pandi ban selle eest, et varastasin lao kirstu. Aga kui fookus hakkas lao kirstu tooma siis miks HolyPoison pani talle bani peale?
-
Ta ei hakanud tooma kirstu.
Andsin kellaajal, 18.59, olgu kast toodud tagasi või karistan bänniga.
fookuse vastus sellele oli, et 200k ja siis toon shadowobsile. Jätkasime juttu Discordis kõnes, kus fookus väitis, et sai varastatud kastist just enne teada, kuid see siiski ei anna talle õigust omastada kasti vaid teavitada tuleks meeskonnaliiget.Ta seda ei teinud ja jätkas küsimist shadowobsilt 200k, et kast tagastada. Siis isik väitis mõni minut peale 19.00-i discordis, et oleks kohe toonud tagasi. Kuid siis juba oli hilja. Pakkusin varjanti, et unbannin, kui siiski toob tagasi kohe. Isik siiski jätkas minu "ähvardamist" selle sama kaebusega. Võtsin õiguse isik jätta bänni alla ja andsin adminitele teada antud olukorrast.
Adminite vastused saab CCmees-lt, kuidas asi läks ja kuidas tagastamine.
Mina isiklikult sulle unbanni ei tee. Mina leian, et on õiglane sind karistada selle eest, et omastad varastatud kraami, upgraded selle ning siis nõuad kannatanult raha selle eest, et tema saaks varastatud kraami tagasi. -
Ma pole raha nõudnud vaid ütlesin vist, et raiskasime selle upgrade peale 200k
-
Kui me kõnes olime siis ta ütles, et hakkas kirstu tooma.
-
ning sai sellel hetkel banni
-
Kõne ajal ma ei bänninud. Bännisin ennem ja andsin aega teile otsustada, kas tuua või saate karistuse. Te ei toonud ega pakkunud välja võimalusi vaid fookus ütles kokreetselt "200k ja siis tagastan".
-
Kui see kirst praegu anda siis lühendatakse bänni või võetakse maha?
-
Aga saj kuula osapooli lopuni ja ahvardad ka ju
-
Millisest sõnast sa siiani aru ei saanud? Ma ju ütlesin selgelt, et ma teavitasin tagajärgi, kui ei too kirstu tagasi. Osapooled said kuulatud.
shadowobs osapoolejutt oli, et soovib enda kasti tagasi
NotMysthical osapoolejutt jäi ära, kuni ta ei suvatsenudki miskit öelda rohkem ja kas vaid luges meie juttu või läks afki
sinu, fookuse nõue oli saada 200000 ingame raha ja siis vaid tagastad kirstu. See, et nüüd väidad, et tahtsid juba tooma minna jäi kas tõepoolest hiljaks vastuseks või mõtlesid selle alles peale karistada saamist välja lootes, et tänu sellele ma eemaldan karistuse.Nüüdseks on tulnud discordis ka NotMysthical jutuga, et tagastab kirstu, kui saab unban. Kuid meie serveris on keelatud varastamine ning reeglirikkuja varjamine. Sina fookus andsid teada, et teadsid vahetult enne juhtunut, et kast on varastatud ning sa ei andnud teada kellegile meeskonnast, et kast, millega sina tegeled, ei kuulu sulle ega su sõbrale.
Miks sa ei andnud teada sellest? Miks varjasid reeglirikkujat? Vahet ei ole, kuna teada said vaid kohe tuleb teavitada.
-
Maj tle iga sec kui ma skypvps tahan asju teha. Maj tle slle vinguma kohe et kast on varastatud onju ma tahan ka ikka mangu nautida mitte kaija ja ulgumas et see kast on varastatud.ja kui sina ahvardad ingame ja mina ytlesin discis et ma annan kirstu tagasi aga avalduse teen ikka maj ole ahvardand kui su pahkel nii palju ei vota see on lic ytlemine aga kui oleks ahvardamine ss see on discordis mitte ingame.
-
Novot. Naudi mängu ja naudi ka karistusi siis, kui ei oska normaalselt mängida. Reaalselt ma ei viitsi oma pähklit selle teemaga enam vaevata. Las suuremad onud vaatavad, kas reeglirikkuja varjamine on normaalne või ei.
Ilusat õhtut minupoolt ja ma jätan edasi Mode+ otsustada. -
Olgem ausad, sellel teemal pole mingit pointi, kui pole tõestust. Sõna-sõna vastu.
-
Mina kolmandast vaatevinklist näen, et karistus on täiesti õigustatud. Fookus sinuga on varemgi probleeme olnud, ning see sama vana käitumismuster jätkub. Ma ei tea küll mis seal täpselt toimus, aga ma ei saa aru mida sina ähvardamise alla liigitad, kas seda kuidas meeskonna liige räägib sulle tagajärgedest mis juhtuda võib?
-
kas on ka neljas vaatevinkel
-
Crimsuu!
Holy ei lähe tsiviili!