Holy Megaloos!
-
Tere! Teen taaskord loosi ning seekord on võidu auhind Meeldivalt hea!
Kuidas osaleda?
Kopeeri antud ankeet ning kommenteerides postitust anna vastused
- Sisesta oma mängusisene nimi:
- Sisesta oma Discordi nimi:
- Sisesta oma fooruminimi:
- Sisesta Praegune aeg, kaua oled mänginud Survivalis
- SURVIVALI AEG:
- Miks sulle meeldib Kännukas (vähemalt 3 lauset):
- Miks sa peaks võitma?
- Kes on sinu lemmik meeskonnaliige Kännukas minecraft serveris:
- Kes on sinu lemmik mängija Kännukas minecraft serveris:
Mida Randomiga valitud võitja võidab?
Auhinnaks on vaid 1 rank, milleks on Sponsor rank.
Lisaks läheb välja kaks auhinda veel, mis avaldatakse peale Sponsori võitja selgumist.Tingimused osalejale:
- Loosis ei saa osa võtta mängija, kellel juba on Sponsor rank
- Loosis osalemise eest tuleb maksta HolyPoisonile: 0€ IRL/mänguraha
- Sa ei osale loosis, kui ankeet on valesti täidetud või puudub mõnele küsimusele vastus
- Korraldaja (HolyPoison) ei aita mitte kellegil täita ise ankeeti ega aita vastustega
- Teise inimese ankeedi kopeerimine / märkan väga sarnasust - Võib kaasa tuua loosist eemaldamise
Loosi kestvus:
- Osavõtuks kirjapanemise aeg: 31.05.2022 - 13.06.2022
- Võitja avalikustatakse: 13.06.2022 : LOOSI VÕITJA AVALIKUSTATAKSE 13.06.2022 KELL 18.00
- Auhinna kättesaamise aeg: Uue survivali avamise päeval (veel ei tea, kuna see on)
NB! Võitjale ostetakse vaid sponsor. Mida see tähendab? Nimelt ostan algselt enda nimele Muid asju, et tuleks kokku Sponsori summa ning lasen Sponsori üle tõsta võitjale.
HolyPoison soovib kõikidele head loosiõnne!
HolyPoison jätab õiguse muuta ja/või tühistada loos, kui selleks on põhjust ning annab kõikidele kommenteerides teada.
HolyPoison reklaamib linki serveris pidevalt -
Sisesta oma mängusisene nimi: PdpVT
Sisesta oma Discordi nimi: PdpVT#8546
Sisesta oma fooruminimi: PdpVT
Sisesta Praegune aeg, kaua oled mänginud Survivalis
SURVIVALI AEG: 32 päeva 12 tundi, 35 minMiks sulle meeldib Kännukas (vähemalt 3 lauset): Mulle meeldib see server, sest selles serveris on head ja abivalmid inimesed. Mulle meeldib see ka, et selles serveris on väga abivalmid moderaatorid ja adminid. Mulle meeldib see server, sest sellel on väga vinge kogukond ja meeskonnaliikmed.
Miks sa peaks võitma? Mina peaks võitma, sest ma olen Kännukas peaaegu iga päev aktiivne ja olen abivalmis, aga ma ei aita inimesi, kes reostavad kirjakasti või lihtsalt rikuvad reegleid.
Kes on sinu lemmik meeskonnaliige Kännukas minecraft serveris: Minu lemmik meeskonnaliige on CCmees.
Kes on sinu lemmik mängija Kännukas minecraft serveris: Minul ei ole otseselt kõige lemmikumat mängijat kõik mängijad on toredad, aga kõige toredam mängija on Triinu123 mitte sellepärast, et ta admin on. -
Sisesta oma mängusisene nimi: arturm20
Sisesta oma Discordi nimi: arturm20#3762
Sisesta oma fooruminimi: arturm20
SURVIVALI AEG: 32 tundi ehk 1 päev ja 8 tundi.Miks sulle meeldib Kännukas (vähemalt 3 lauset): Mulle meeldib Kännukas, sest siin saab mängida erinevaid mänge näiteks (survival, skypvp, vanilla ja skyhub). On olemas toredad mängijad kes aitavad ja on viisakad. Abivalmis meeskond.
Miks sa peaks võitma? Ei tea miks, sest osalen selles loosis huvi pärast.
Kes on sinu lemmik meeskonnaliige Kännukas minecraft serveris: Krisss18
Kes on sinu lemmik mängija Kännukas minecraft serveris: BlueLion -
Sisesta oma mängusisene nimi: zzpro
Sisesta oma Discordi nimi: Unix#2458
Sisesta oma fooruminimi: Zz_olen
SURVIVALI AEG: 1 päev ja 21 tundiMiks sulle meeldib Kännukas (vähemalt 3 lauset): Mulle meeldib Kännukas, sest siin om palju erinevaid mänge ja mulle eriti meeldib Opsurvival . On olemas toredad, sõbralikud ja abivalmsad mängijad. Siin on mul palju sõpru ja hea koht kus aega veeta.
Miks sa peaks võitma? Kuna vajaks natuke paremat ranki kui fly ja huvi pärast
Kes on sinu lemmik meeskonnaliige Kännukas minecraft serveris: Triinu123
Kes on sinu lemmik mängija Kännukas minecraft serveris: Triinu123 -
Sisesta oma mängusisene nimi: V2ik3
Sisesta oma Discordi nimi: V2ik3#4826
Sisesta oma fooruminimi: V2ik3
SURVIVALI AEG:166h
Miks sulle meeldib Kännukas (vähemalt 3 lauset): Seal on ägedad inimesed. Tore on noobe piinata neid tappes. Holypood veist sus aga kännukane.
Miks sa peaks võitma? Built different
Kes on sinu lemmik meeskonnaliige Kännukas minecraft serveris: Skheea
Kes on sinu lemmik mängija Kännukas minecraft serveris: Skheea -
NB! Võitjale ostetakse vaid sponsor. Mida see tähendab? Nimelt ostan algselt enda nimele Muid asju, et tuleks kokku Sponsori summa ning lasen Sponsori üle tõsta võitjale.
Sry kui offtopic, aga minu mäletamist mööda ei saa sponsorit teistele anda üle niimoodi(lasta üle tõsta), et juhtkond tõstab ranki üle???
-
@msi4you
Võimalik on tõsta ning asi korras. -
Sisesta oma mängusisene nimi: Hamporger
Sisesta oma Discordi nimi: Hamporger#7659
Sisesta oma fooruminimi: Hamporger
SURVIVALI AEG: 93h
Miks sulle meeldib Kännukas (vähemalt 3 lauset): Minule meeldib kännukas selle pärast et se on hea server aja viiteks kus on sõbralikud mängijad ja meeskond. Kännukas on aidanud mul õppida müümist ja seda et kõike ei sa lihtsalt küsida. Kui mul on halb tuju siis Kännukas aitab alati tuju paremaks teha.
Miks sa peaks võitma? Mina peaks võitma selle pärast et ma mängin Kännukas peaaegu igapäev hommikust õhutuni olles peaaegu täitsa sõbralik.
Kes on sinu lemmik meeskonnaliige Kännukas minecraft serveris: Minu lemmik meeskonnaliige on CCmees kuna ta on minu arust tore inimene ja ma tahaksin temaga rohkem aega viita.
Kes on sinu lemmik mängija Kännukas minecraft serveris: Pdpvt,Seerty,Mruul1,holypoison,stevenj42 ja topcube kuna nad on head sõbrad ja on aidanud kus ma praegu olen. -
Sisesta oma mängusisene nimi: 2BadForMe
Sisesta oma Discordi Nimi: 2BadForMe#632
Sisesta oma foorumnimi: 2BadForMe
SURVIVALI AEG: 33h
Miks sulle meeldib Kännukas (vähemalt 3 lauset): Kännukas on alati olnud server, kuhu tagasi tulen. Võibolla just mitte kõige kauemaks aga ikkagi, tagasi ma tulen. On ka veel neid, kes kõik need aastad Kännukaga on olnud ning alati on tore neile tere öelda. Kuigi ei ole Kännukas tipp tasemel, on ta ikkagi väga hästi tehtud ning väärib oma tiitlit. Sellist serverit ei näe me Eestis vist kaua ning see ongi see, mis teeb Kännuka unikaalseks. KarlPro123 dedikatsioon serverisse on väga üllatav ning on näha, et ta hoolib oma kommuunist. See ongi põhjus, miks mulle Kännukas meeldib.
Miks sa peaks võitma? Otsest põhjust võiduks pole ega ma ei usu, et kellelgi tegelikult on, aga soov on mul olemas. Kuigi pole mul põhjust, soovin ma siiski sponsorit, sest ilma selleta ei oleks mul võimalik omada igat ranki korra ilma, et ma peaksin midagi nende eest maksma. See näitab mõnes mõttes ka minu dedikatsiooni Kännukale.
Kes on sinu lemmik meeskonnaliige Kännukas minecraft serveris: Ei saa ma väga kedagi oma kõige lemmikumaks pidada, kuid CCmees on olnud tore mees ning loodan, et temagi Kännukasse veel pikalt jääb.
Kes on sinu lemmik mängija Kännukas minecraft serveris: Lemmikmängja tiitli panen ma CCmehele.Soovin kõigile loosis edu. Ootan palju võitjast ja loodan, et ei näe temalt kordagi ''Sponsori mahamüümist''.
-2BadForMe- -
Sisesta oma mängusisene nimi: ryxor Sisesta oma Discordi nimi: ryx#2237 Sisesta oma fooruminimi: ryxor SURVIVALI AEG: 9h Miks sulle meeldib Kännukas (vähemalt 3 lauset): siin pole reketit. siin on marax. siin saab teiste üle naerda see norm. Miks sa peaks võitma?: ma norm vana loven kännukat Kes on sinu lemmik meeskonnaliige Kännukas minecraft serveris: marax Kes on sinu lemmik mängija Kännukas minecraft serveris: ryxor
-
Sisesta oma mängusisene nimi: Dopi_God
Sisesta oma Discordi nimi: Dopi<3#3744
Sisesta oma fooruminimi: Dopi
SURVIVALI AEG: 1päev ja 4 tundi (28tundi)
Miks sulle meeldib Kännukas (vähemalt 3 lauset): Mulle meeldib, et see on Eesti server niiet saab lihtsalt rääkida inimestega eesti keeles. Minigamed on lahedad. Mulle meeldib, et Kannuka serveri mängijad on enamus ajast väga sõbralikud.
Miks sa peaks võitma?
Eitea, erilist põhjust polegi. Lihtsalt panen oma õnne proovile:D
Kes on sinu lemmik meeskonnaliige Kännukas minecraft serveris: HolyPoison või Triinu123
Kes on sinu lemmik mängija Kännukas minecraft serveris: Pole erilist lemmikut. -
Sisesta oma mängusisene nimi: Shadow208
Sisesta oma Discordi nimi: Shadow208#8175
Sisesta oma fooruminimi: Shadow208
SURVIVALI AEG: 133 tundi
Miks sulle meeldib Kännukas (vähemalt 3 lauset): Sest see ainuke hea eesti keelne minecraft server mis pole täis toxic inimesi. Samuti meeldib mulle praegune adminite koosseis. Viimaseks on minu arvates huvitav kogemus igasuguste rankidega.
Miks sa peaks võitma? Sest miks mitte?
Kes on sinu lemmik meeskonnaliige Kännukas minecraft serveris: Kindlalt Triinu123/Triinuliinu123
Kes on sinu lemmik mängija Kännukas minecraft serveris: Hmm, valin 2. Hater ja gimmi. -
Sisesta oma mängusisene nimi: errror7356
Sisesta oma Discordi nimi:error#4928
Sisesta oma fooruminimi:errror7356
SURVIVALI AEG: täpselt 1 päev
Miks sulle meeldib Kännukas (vähemalt 3 lauset): Mulle meeldib Kännukas esiteks sest see on Eesti ainuke server mida ma tean. Teiseks et siin on selline tore survival server. Kolmandaks et adminid löövad ka mängus kaasa ja suhtlevad aktiivselt.
Miks sa peaks võitma? Mingit erilist põhjust ei olegi. Lihtsalt oleks tore võita.
Kes on sinu lemmik meeskonnaliige Kännukas minecraft serveris: HolyPoison Ta lihtsalt meeldib mulle kõige rohkem. Aga ma ei taha ka öelda et teised adminid halvad on.
Kes on sinu lemmik mängija Kännukas minecraft serveris: Kairi sest kui ma esimes korda siia serverisse tulin siis aitas ta mind. -
Sisesta oma mängusisene nimi: Drev11
Sisesta oma Discordi nimi: Drev11#4439
Sisesta oma fooruminimi: Drev11
SURVIVALI AEG: 11 päeva, 3 tundi, 42 minutit ja 20 sekundit
Miks sulle meeldib Kännukas (vähemalt 3 lauset): Seal on äge, seal saab pvp'da, seal saab peaaegu kõike teha. Ma olen põhimõtteliselt igapäev Kännukas. Seal saab ka sõpradega mängida koos mis on väga hea.
Miks sa peaks võitma? Sest oleks väga äge olla walkspeed 5'ga ja saab discordist maini kirjutada jne.
Kes on sinu lemmik meeskonnaliige Kännukas minecraft serveris: Holypoison
Kes on sinu lemmik mängija Kännukas minecraft serveris: opbanda123 -
Sisesta oma mängusisene nimi: PokaDestroyer
Sisesta oma Discordi nimi: PokaDestroyer#8082
Sisesta oma fooruminimi: PokaDestroyer
SURVIVALI AEG: 110h
Miks sulle meeldib Kännukas (vähemalt 3 lauset): Meeskond on tore, sõbralik ja vastused küsimustele saan kiirelt ning arusaadavalt. Tore koht, kus õhtuti aega veeta. ajal mil sõpradega juttu ajan. Sain Pelarist banni
Miks sa peaks võitma: Ei peagi.
Kes on sinu lemmik meeskonnaliige Kännukas minecraft serveris: AshFoxxMC
Kes on sinu lemmik mängija Kännukas minecraft serveris: Mina ise -
Sisesta oma mängusisene nimi: mangoliisa
Sisesta oma Discordi nimi: peperoniplayboy#1418
Sisesta oma fooruminimi: mangoliisa
SURVIVALI AEG: 224hMiks sulle meeldib Kännukas (vähemalt 3 lauset): Meeskond on tore. HolyPoisoni pood on hea ja raha saab palju teenida. Meeldib, et saab mängida nii survivalit kui skyblocki.
Miks sa peaks võitma? Ma peaksin võitma, kuna siis ma saan serveris kiiresti ringi joosta. Samuti olen ma serveris enamasti aktiivne ja Sponsori rank leiab head kasutust.
Kes on sinu lemmik meeskonnaliige Kännukas minecraft serveris: Kindlasti triinu.
Kes on sinu lemmik mängija Kännukas minecraft serveris: Ash, sest ta aitab mind koguaeg. -
Sisesta oma mängusisene nimi: juhan12
Sisesta oma Discordi nimi: väikemieš#5687
Sisesta oma fooruminimi: juhan12
SURVIVALI AEG: 6 päeva ja 2 tundi
Miks sulle meeldib Kännukas (vähemalt 3 lauset): Kännukas on meeldiv rahvas. Seal on hea mängida(head gamemoded). Ja see on vaikne server.
Miks sa peaks võitma? Tegelikult põhjust polegi lihtsalt tahaks proovida.
Kes on sinu lemmik meeskonnaliige Kännukas minecraft serveris: CCmees
Kes on sinu lemmik mängija Kännukas minecraft serveris: anlaku, ehki pole temast ammu kuulnud. -
Sisesta oma mängusisene nimi: lisetteter
Sisesta oma Discordi nimi: lisetteter#5023
Sisesta oma fooruminimi: lisetteter
SURVIVALI AEG: 2h
Miks sulle meeldib Kännukas (vähemalt 3 lauset): Mulle meeldib kännukas, sest siin saab teiste eestlastega aega veeta. Inimestel on mingisugunegi huumorimeel. Keegi ei spami nii palju(vahepeal juhtub ikka).
Miks sa peaks võitma? Peaksin võitma, sest tahaksin liikuda kiiremalt kui hetkel ning lihtsalt niisama chillida sponsori tiitliga.
Kes on sinu lemmik meeskonnaliige Kännukas minecraft serveris: AshFoxxMC
Kes on sinu lemmik mängija Kännukas minecraft serveris: XDealerX -
LOOSI VÕITJA AVALIKUSTATAKSE 13.06.2022 KELL 18.00
Senikaua saab kirja panna! -
Sponsori auastme võitja on: errror7356
Lisaks sai Hääli parima meeskonnaliikme olemise eest:
CCmees 4 häält (Saad selle eest 32 annetaja võtit uues Survis)
Triinu123 4 häält (Saad selle eest 32 annetaja võtit uues Survis)
HolyPoison 3 häält
AshFoxxMC 2 häält
Skheea 1 hääl
krisss18 1 häälNing parimaks mängijaks osalejate arvates:
Triinu123 2 häält (Saad selle eest 32 annetaja võtit uues Survis)
XDealerX 1 hääl
anlaku 1 hääl
AshFoxxMC 1 hääl
opbanda123 1 hääl
kairi 1 hääl
Hater 1 hääl
gimmi 1 hääl
CCmees 1 hääl
PdpVT 1 hääl
Saarty 1 hääl
mruul1 1 hääl
HolyPoison 1 hääl
stevenj42 1 hääl
TopCube 1 hääl
Skheea 1 hääl
BlueLion 1 häälPalju õnne võitjatele ja need, kes ei võitnud, äkki järgmisel korral veab