Paraku pean olema vastu. Olles veteran, ei tohiks käituda nii, nagu sa Discordis korduvalt oled käitunud ja reegleid rikkunud. See ei ole ei Veterani ega meeskonna liikme poolt mitte kuidagi aksepteeritav käitumine.
Msi4You
@Msi4You
Parimad postitused Msi4You poolt
-
RE: NUPZIK ABISTAJAKS!
-
RE: #MakeKännukasGreatAgain #RemoveThisRule #FreeMECMAR
Ma küll ei näe, et kui inimene oskab ropendada või seda teeb, teeks temast kuidagi kõvemat meest. Nooremas eas võib-olla tõesti arvatakse, et oi kui kõva mees ma olen, kui oskan täiega ropendada, tegelt see asi nii ei ole. Inimest vaadatakse ikka selle järgi, kuidas ta oskab rääkida ja kui inimese suust tulevad ainult roppused, siis just see teeb temast autori kasutatud sõnapruugi "häbiplekk". Lähed suurena töövestlusele ja mida paremini ja rohkem suudad ropendada, seda suurema tõenäosusega saad töö? Päris nii see ikka pole. Ja miks peaks lubama MC server ropendamist, kui see pole normaalne. Eesti keeles piisavalt sõnu, mida saab asendada ja öelda roppuse asemel, ropemdamine ei tee lahedaks sind.
-
RE: demote holypoison
Moderaator HolyPoison » Kicki tahad?
[11:47]
Tsiviil foxplaysto » back
Rookie kauri123 » mille eest
Rookie kauri123 » mod abuse siis
Moderaator HolyPoison » Ok
Rookie kauri123 » mille eest muidu
Moderaator HolyPoison » Igavusest"Igavusest" ütlen ka siis oma arvamuse. Antud juhul pean nõustuma mängija kauri'ga(ei arva, et selle eest peaks demote saama, nagu kauri kirjutas, aga situatsiooni koha pealt sama arvamus). 1. Meeskonnaliige peaks selgitama, mille eest kicki tahab panna või hoiatada/selgitada, mida mängija teeb tema arvates valesti, mitte öelda põhjuseks igavusest, Kui kauri jätkas pärast seda tegevust ja tuli kick(ta ei teadnud, mida ta tegi valesti), on see ilma põhjuseta. 2. Kicki reason: ära tõmble mul ees ei ole professionaalne meeskonnaliikme poolt. 3. Annetaja kast asub spawnis, mis on avalik koht kõigi jaoks, mängijal on õigus seal seista ja hüpata palju, kui süda lustib, võiks paluda ilusti mitte häirida kasti avamist, mitte öelda kick igavusest ja panna kicki reasoniga ära tõmble mul ees.
NB! EI vihka kedagi ja pole meeskonnaliige, aga lihtsalt ka "igavusest" ütlesin kõigest enda arvamuse antud olukorra kohta.
-
RE: BookShop
@rutledge19 Siis võiks olla ka mõistlik selgitus, miks poolt või miks vastu, aga kui mingi suvalt visata hääl, näiteks: Norm place, poolt vms või et Vastu, sa oled igav ja pood on igav vms, siis nagu mis infot annavad sellised hääled? Saan aru, et kui kirjutatakse näiteks: Olen poolt, sest arvestades vajadust raamatute järele on sellist poodi kindlasti vaja.
Samuti minu arvates võiks olla warpil põhirõhk, kas sellist warpi on vaja või ei, mitte, et otsus tehakse selle järgi, kui ilus see välja näeb. Põhiline, et warp oleks vajalik, mängijatele arusaadav, kus miski asub ja mis asjad seal on, mitte, et kui ilusaks see warp tehtud on. Kõik mängijad ei oska ehitada väga hästi, aga see ei tähenda, et neil ei ole õigust warpi saada.
-
Msi4You Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Msi4You
-
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Msi#0580
-
Vanus (vähemalt 13): 30
-
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Enda arvates kogemusi on, et saaksin hakkama meeskonnatööga. Olen olnud erinevatel auastmetel ja seega ka commanditega probleeme pole.
-
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Ehitamine, karakteri arendamine, teiste mängijatega suhtlemine, abistamine.
-
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Serveriga seoses konkreetselt ei tundu midagi valesti.
-
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Suudan säilitada külma närvi. Leida lahendusi erinevates olukordades serverisiseselt. Negatiivse poole pealt ei oska väga midagi välja tuua, seega lisan siis selle, et mind väga häirib ebavõrdsus serveris/meeskonnas, et selle nägemisel olen valmis kasvõi koheselt lahkuma, oleneb muidugi olukorrast või kui tõsine asi on.
-
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Ei ole -
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Kuna käin tööl ja ka muid tegemisi, siis tööpäevadel [E-R] pole väga palju aega serveris olla. Aga umbes paar tundi päevas ikka. Nädalavahetusel/pühadel rohkem, kui muid toimetusi parasjagu pole.
-
-
RE: Paluks unbani
Reegleid lugedes on tpkill keelatud igatpidi, ei loe kas mängija tahab sinu juurde teleporteeruda põhjusega või mitte. Kui sa ei tea põhjust ja ta ei vasta, miks teleporteerib sinu juurde, siis lihtsalt ära võta kutset vastu.
-
RE: Warp avaldus
@Cotixs ütles Warp avaldus:
@zerocolas Survivalis on olemas /warp bookshop. Minu arust pole mõtet seda lisada kuna xpd ma müün ja booke saab ka /warp bookshop. Vastu
Olgem ausad, warp bookshopis väga vähe booke, ei tea, miks selle nimega see warp üldse saadi. Ja miks inimesed annavad hääli warp avaldustes. Hääled warp avaldustes ei otsusta mitte midagi. Otsuse teeb see, kes saab warpi panna(või arutab seda meeskonna/juhtkonnaga).
-
RE: Unban Avaldus
@thedavidest-0
Mis sa teed nalja w, et rikkusid reegleid ainult chatis? Mis sa arvad, et kuna sellest rohkem kui aasta möödas, siis keegi ei mäleta?
Mäletan väga hästi, kui palju sinuga serveris probleeme oli ja said mitmeid kordi banni reeglite rikkumise eest, küll xray, asjade varastamine jne, alt kasutajatega jamamine ja banni ajal serveris olemine. Ma isegi bannisin sind mitmeid kordi nende asjade eest. Ja meeskonna otsus seisnes selles, et sa ei õppinud oma vigadest, kui said mitmeid uusi võimalusi ja siis tuligi igavene ban. -
RE: warp avaldus
Iseenesest on teistsugune farm huvitav, kui ainult blaze ja guardian, aga 1 spawnerist väga ei piisa. Lisa spawnereid juurde.
Latest posts made by Msi4You
-
RE: demote holypoison
Moderaator HolyPoison » Kicki tahad?
Tsiviil foxplaysto » back
Rookie kauri123 » mille eest
Rookie kauri123 » mod abuse siis
Moderaator HolyPoison » Ok
Rookie kauri123 » mille eest muidu
Moderaator HolyPoison » Igavusest"Igavusest" ütlen ka siis oma arvamuse. Antud juhul pean nõustuma mängija kauri'ga(ei arva, et selle eest peaks demote saama, nagu kauri kirjutas, aga situatsiooni koha pealt sama arvamus). 1. Meeskonnaliige peaks selgitama, mille eest kicki tahab panna või hoiatada/selgitada, mida mängija teeb tema arvates valesti, mitte öelda põhjuseks igavusest, Kui kauri jätkas pärast seda tegevust ja tuli kick(ta ei teadnud, mida ta tegi valesti), on see ilma põhjuseta. 2. Kicki reason: ära tõmble mul ees ei ole professionaalne meeskonnaliikme poolt. 3. Annetaja kast asub spawnis, mis on avalik koht kõigi jaoks, mängijal on õigus seal seista ja hüpata palju, kui süda lustib, võiks paluda ilusti mitte häirida kasti avamist, mitte öelda kick igavusest ja panna kicki reasoniga ära tõmble mul ees.
NB! EI vihka kedagi ja pole meeskonnaliige, aga lihtsalt ka "igavusest" ütlesin kõigest enda arvamuse antud olukorra kohta.
-
RE: Holy Megaloos!
NB! Võitjale ostetakse vaid sponsor. Mida see tähendab? Nimelt ostan algselt enda nimele Muid asju, et tuleks kokku Sponsori summa ning lasen Sponsori üle tõsta võitjale.
Sry kui offtopic, aga minu mäletamist mööda ei saa sponsorit teistele anda üle niimoodi(lasta üle tõsta), et juhtkond tõstab ranki üle???
-
RE: lamp ban xD
@shadow208 Muidugi kokkumängitud, toimub tehing vms, opbanda viskab raha alast välja meelega, mitte mängija suunas, ja nii kui mängija lahkub alast, drev11 ründab. Arvan sama, et ka opbanda peaks banni saama, kuna minu mäletamist mööda mängija lõksu püüdmine/meelitamine, mis läheb antud juhul selle alla, on keelatud.
-
RE: Kaebus Holypoisoni vastu.
Olgem ausad, sellel teemal pole mingit pointi, kui pole tõestust. Sõna-sõna vastu.
-
RE: Unban Avaldus
@thedavidest-0
Mis sa teed nalja w, et rikkusid reegleid ainult chatis? Mis sa arvad, et kuna sellest rohkem kui aasta möödas, siis keegi ei mäleta?
Mäletan väga hästi, kui palju sinuga serveris probleeme oli ja said mitmeid kordi banni reeglite rikkumise eest, küll xray, asjade varastamine jne, alt kasutajatega jamamine ja banni ajal serveris olemine. Ma isegi bannisin sind mitmeid kordi nende asjade eest. Ja meeskonna otsus seisnes selles, et sa ei õppinud oma vigadest, kui said mitmeid uusi võimalusi ja siis tuligi igavene ban. -
RE: Warp HolyPood
Paari pisikese tuunimise pärast ei pea küll lisamata jääma vms warp. Põhiline, et warp oleks korralik, mängijatele hästi kättesaadav ja warpis müügis olevad esemed arusaadavalt olemas mängijatele. Warp korralik ja hea, ka välimuselt, ainult pisikesed tuuningud silmailu jaoks. Sai räägitud HolyPoisoniga, et need pisikesed tuunimised saab ka tehtud warpi avatud olemise ajal.
Lisatud
Lukku & arhiivi -
RE: 1.18 poe süsteem
Algajal, kes liitub serveriga, pole ka raha, et osta poest. Raha saamiseks liitub töödega ja raha tuleb ja samuti saavutab siis ka ju taseme 5, et poele ligi pääseda. Ongi just huvitavam, kui ei ole kõik nii kerge ja kohe käest võtta.
-
RE: opbanda123 ban
Opbanda, minu arust oli meil juttu, et see on su viimane võimalus, kuna sa korduvalt ja korduvalt saad karistada abistavate programmide eest. Miks sa jätkad ikka oma tegevust?
-
RE: kaebus
Antud kaebuse teemas pole välja toodud, mida tegi meeskonnaliige valesti, lihtsalt üks pikk jutt. Karistada samuti keegi ei saanud. Mingit tõestust samuti pole, seega asi lõpetatud.
Lukku & arhiivi. -
RE: Wurtzu tegi pahandust ja vabandab ja soovib unbanni
@matu69 Kui sa tuled serverisse hackima niiöelda "naljaga", siis see ongi meelega. Sa teadsid väga hästi, et see on keelatud ja saad karistada, miks siis nüüd unbanni küsid.