LitPhoenix -> Abistaja
-
Teie mängusisene kasutajanimi: LitPhoenix
Discord: -Maku-#9999
Vanus (vähemalt 15!): 15. aastane
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Pole kordagi olnud kuskil minecraft serveris meeskonnaliige. Meeskonnatööd tajun ja selle olulisust.Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Enamasti mängin peamiselt Survivali või Skyblocki. Eelistuseks on minemine, farmimine ja teiste abistamine.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Alati on midagi, mida tuleb parandada/lisada, aga minu silmis hetkel ei ole midagi puudu.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivsed küljed:- Sihikindel
- Abivalmis
- Olen hommiku kui ka õhtuinimene.
Negatiivsed küljed:
- Hetkel külm närv puudub, aga abistaja olles hoian külma närvi. Source: Trust me
- Otsekohene
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Ülaltoodud negatiivsete külgede all puudub külm närv (tegelt ei puudu errrpeees ma rahulik mendi charrina oleksin abistajana ka hästi rahulik) ilmselt seetõttu ka mõned sõimamised on siin toimunud vahetevahel.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Olen väga aktiivne ja enamus ajast mängin ainult minecraft ja rollimängu. Hetkel siin kännukas mängin päevas minimaalselt 2 tundi, kuid ikka vahel tuleb päevi, kus ei saa liituda kännuka meeldiva seltskonnaga.Tervitades,
Meeldivaim mängija kännukas! -
Abistajaks ei saa !
-
Avaldus on tehtud kiiresti kaaaaaa
-
From: LitPhoenix
To: Cewzo
Subject: Kiire avaldusTere,
Lgp Cewzo
Kulutasin mitmeid tunde selle avalduse peale!
Tänan tähelepanu eest,
Phoenix! -
suht troll kah
-
@litphoenix phhahajajajaja
-
väga hea stand up show sinu poolt litphoenix
-
- Abistajaks ei saada
- Avaldusega on kiirustatud
- Teades kuidas sa k2itud ei usu et oled muutunud ja v6imeline muutuma praegusel hetkel
- K2itub kirjakastis yleolevalt
- Pole piisavalt aktiivne minu arust
- On n2ha pidavat pugenemist nii meeskonnale kui ka liikmetele kirjakastis
- Osatele kysimustele pole antud 6iget vastust minu arust
- Avaltud tundub nagu tegu oleks naljaga
- Kui oleksid v6imeline oma kylma n2rvi talitsema siis ei oleks see sul negatiivsuse all
-
sul ei ole kindlalt oskusi
-
See postitus on kustutatud! -
Enne kui alustan oma tegelikku kommentaari, tahaksin juba ette vabandada oma ebapiisava eesti keele oskuse pärast. Ma ei räägi maailma praegust lingua francat emakeelena, mistõttu teen ma kahjuks palju piinlikke vigu, kui üritan seda keelt kasutades suhelda. Iga kord, kui mulle meenub, kuidas mul puudub oskus oma mõtteid kõnekalt edasi anda, tunnen, nagu oleksin teinud kardinaalse patu, justkui raputaks kõik maailma eesti keele õpetajad korraga pead ja ohkaksid selle üle, kui pettunud on. nad on minu juures.
Kuigi ma tean, et vabandan nende ees, kes mu kommentaari loevad, ei muuda tõsiasja, et mul ei õnnestu kirjutada ja rääkida täiuslikku eesti keelt, kirjutan ma seda selleks, et heidutada teatud tüüpi inimesi, kes ei talu kehva eesti keelt. (mitteametlikult tuntud ka kui grammatikanatsid) ei naeruväärista mind, postitades soovimatuid ja tarbetuid kommentaare, milles kirjeldatakse üksikasjalikult iga minu viga. Minu tagasihoidliku arvamuse kohaselt peaks grammatiliste vigade tegemine olema täiesti vastuvõetav, kuna emakeelena kõnelejad ei peaks eeldama, et muukeelsed saavad oma teises või kolmandas keeles kõnekalt suhelda. Kui saate täielikult aru, mida teine inimene kirjutas, siis kas tema kirjutatuga on tõesti probleeme? Ei, sest kogu suhtlemise kontseptsioon on teabevahetus teiste intelligentsete olendite vahel, mis tähendab, et olenemata sellest, kuidas teabevahetus toimub, seni kuni teavet jagatakse täpselt, ei ole nende suhtlemisvõimega põhiprobleemi. . Kui soovite seda muul viisil näha, pidage meeles, et keegi, kes ei valda eesti keelt, räägib vabalt ka mõnda teist keelt. Kui sellele nii mõelda, kas pole muljetavaldav, et keegi räägib teist keelt ükskõik millisel tasemel? Empaatia ja austus on omadused, mis tänapäeval liiga paljudel inimestel, eriti Internetis, väga puuduvad.
Sellegipoolest olen teadlik, et mitte kõik teisi parandavad netisaatorid ei tee seda naeruvääristamiseks ja häbiks. Mõned teevad seda eesmärgiga aidata teistel end parandada ja kasvada. Teiste inimeste ebaõnnestumiste avalik näitamine tekitab aga kritiseeritavas inimeses negatiivseid emotsioone, nagu häbi ja kurbus, kuna tema viga on ilmselgeks tehtud, mis õõnestab tõsiselt seisukohta, mida ta püüdis oma arvamusele vaatamata öelda. Eesti keele mittetundmine. Enamikul juhtudel ei otsi inimesed veebis midagi postitades keeleabi. Enamik inimesi tahab lihtsalt nautida ja Internetis mõnusalt aega veeta, mistõttu ma ei soovitaks teie kavatsustest hoolimata teisi inimesi parandada. Kui soovite tõesti aidata teisi nende õigekirja või grammatikaga, soovitan tungivalt aidata teil privaatsõnumite kaudu, sest te mitte ainult ei tekita kellelegi piinlikkust, vaid võite ka oma selgitustega põhjalikumalt minna, mis olen kindel, et teised inimesed hindavad väga, kui nad soovivad abi, kuid ma kaldun kõrvale. Ma tean, et olen kirjutanud natuke esseed, kuid loodan, et tegin oma seisukohad selgeks.
Igatahes, siin on kommentaar, mida ma tahtsin teha:
vastu
-
Abistajaks ei saa kandideerida(v.a veteran, seda sa samuti ei ole).
Lisaks oled korduvalt kasutanud ebasobivaid väljendeid/sõnu viimasel ajal.L&A
-