Demote HolyPoison
-
Kaebaja: LitPhoenix (-Maku-#9999)
Kaebatav: HolyPoison (HolyPoison#0496)
Põhjus: Kasutab oma õiguseid ära. Käib mul pidevalt alal trollimas teleporteerub minu juurde veidi mõllab ringi ja, siis lahkub mu alalt. Kahjuks ainult ühest abusemisest clip teistel kordadel on Medal kinni olnud!
Mida tegi isik valesti (reegli-punkt)? 1.10. Keelatud on kaasmängijate segamine ja häirimine.
Lisainfo (pildid, tõestus): Kõik teised, kes tunnevad, et HolyPoison vajab demote, siis andke oma arvamus all pool!https://medal.tv/games/minecraft/clips/r11QKR5QdFEUz/d1337Pdt9lLn?invite=cr-MSxKMWosNTUyNDQxMzcs
-
See video, mis panid, lõi mulle alerte, seega tulin vaatama, millega tegeled.
Ma ei käi niisama lampi teiste juures "trollimas". Mul targematki mängus teha.
Enamasti panen end nähtamatuks selleks ajaks aga ju seekord läks teisiti.
Aga jap, kui tõepoolest leiate, et ma ei vääri meeskonnas olemist, kuna karistan teid, kui rikute reegleid ja tulete discordi erachattides minuga peale karistust saamist mõlisema, siis minugipoolest võib eemaldada ranki.
Trollimise osa ei võta ma kohe kindlasti omaks. Nagu alguses ütlesingi, mul on targematki teha. "Kasutab õigusi ära". Kuidas siis? Et tulen vaatama, miks mulle mõned nimed alerte annavad? Et ma ei tpa vaid tp-n? Järgmine kord äkki ütlen mõnele häkkerile ette, et kuule, ma nüüd tulen, et sa lase edasi, ma aimult vaatan?
-
Ainuke inimene kes peaks karistada saama oled sina LitPhoenix. Pidevalt näen kuidas provotseerid Holypoisoni ja ootad kuni ta murdub.
-
Nõustun perm ban v mute LitPhoenixule ise tahab valvuriks ja provotseerib teist meeskonna liiget. Sõnavara võiks ka rohkem kontrolli all olla noormehel.
-
Kui kaebus tehakse siis kohe niisama upsi juhtus vanish peale panna? Imelik.
-
Ei ütle ka et LitPhoenix puhas.
-
Hetkel pole siin muud tõestusmaterjali kui see, et HolyPoison teles sinu juurde, unustades vanishit kasutada. Seega ei vasta tõele sinu ütlused, et HolyPoison käib su alal trollimas või ringi möllamas. Hetkel pole siin midagi, mille üle arutleda. Lisaks on vägagi humoorikas näha sind välja toomas reeglipunkti 1.10, kui ise pea iga päev selle rikkumisega tegeled, chati kaudu.
-
To: KarlPro123
Midagi ta ei unustanud puhtast kiusatusest tuli, kuna kirjutasin kirjakasti, et ta kasutaks nii õigusi ära, kui ta tp enda õiguste abil kellegi juurde.
-
From: Krisss18
To: LitPhoenix
Subject: Kiire vastusTere,
Lgp LitPhoenix
Kulutasin mitmeid tunde selle vastuse peale! Elad oma rolli liiga sisse. Tegu on virtuaalmaailmaga, sõbrake!
Nice Try, LitPhoenix!Tänan tähelepanu eest,
Krisss18! -
unban stennu respect ppl
-
triinu
-
Üte karlile et ta vaataks mu message mis ma saatsin talle
-
ütlen
-
lamp
-
Aitäh Triinu
-
Mis ta vastas?
-
unbanned stennu
-
Selle kaebusega pole siin midagi eriti ette võtta. Lukku&arhiivi.