Lil_Kiddoo Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Lil_Kiddoo
Discord: 0skar#5389
Vanus (vähemalt 15!): Olen aasta 2003 väljalase (18)
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen olnud kunagi ühes serveris moderaator ja kogemuste kohta nii palju, et pole enam meeles, sest olin sellisel ametikohal aastaid tagasi aga alati saab uuesti õppida. Ei ole ükski mägi liiga suur ja ükski command liiga raske.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Minu põhiline tegevus serveris on hard girnd rankupile, aitan kaasmängijaid oma võimete piirides.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Otseselt midagi halba ei ole aga kirjakastis märkan liiga palju vulgaarsust.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Olen sõbralk, abivalmis ja olen lil kiddo, negatiivsed mulle ei meeldi kui inimesed hakkavad mingi random iba suust välja ajama, olen otsekohene, olen vahest roppu suuga aga seda saab ravida, eesti keelega natuke raskusi.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah, vana kontoga.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Kunagi ammu sai oldud noor ja rumal. Sain perma banni raha dubbmise eest see aga oli aastaid tagasi ja peaks olema aegunud ja ma muutnud mees.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Kuna prg on suvevaheaeg siis olen enamasti igal võimalikul hetkel online. Olen tore sell ja normaalne :kinnitab Triinu. -
on lil kiddoo, poolt
-
Pets sa oled tubli poiss, poolt!
-
sa oled olnu sõbralik ja ka mind kõvasti aidanud ja ma arvan et sa suudad hästi valvata korda ma olen poolt
-
Poolt.
-
Poolt
-
Poolt, on lobanurgas aktiivne
-
poolt, alaealine
-
Poolt, noob.
-
Poolt, pani mu goat horni pihta!
-
Poolt, kuna ash on
-
Poolt, kuna LilRaXa on.
-
Poolt, kuna ehhe on.
-
Poolt, kuna ehhe on.
-
tundub et hakkab üleolevaks vastu
-
Poolt liiga hea liha
-
Poolt x2, kuna istus 7 tundi ja aitas villudele õigeid töid saada tasuta. #Goodman
-
Lisatud.
L&A