demote holypoison
-
Kaebaja: Kauri123
Kaebatav: Holypoison
Põhjus: Moderaator holypoison pani kicki seismise ja hüppamise eest kicki kirjeldus oli "ära tömble mul ees" chati kirjutas kicki tahad küsisin mille eest ütles "igavusest" ning
Mida tegi isik valesti (reegli-punkt)? profesonaalsus 0
Lisainfo (pildid, tõestus): #survival 10:07:2022 kell 11:46 -
Miks sa avalduse tegid (11.07.2022), kui ,,kickis tömblemise eest" (10.07.2022), arvan, et valetad lihtsalt.
-
ta kirja viis on pigem kaebuse eesmärk
oleks võind paluda et ma eemale läheks oleks läinud ta kõne viis oli väge eba profesonaalne. -
@shadow208 ütles demote holypoison:
id (11.07.2022), kui ,,kickis tömblemise eest" (10.07.
sest ei olnud kindel kas tahan alguses kaebuse teha
-
Täpselt nii, kicki said minu ees tõmblemise eest ja ka täpselt nii ma kirjutasin avalikult kirjakasti.
Põhjendan siis veidi "minu ees tõmblemist": Ma avasin Annetaja kaste ning sa kargasid mul ees, läbi sinu ei saa ma neid avada. Liikusin veidi, sa liikusid mulle järele ette. Seega sellega sa segasid/häirisid minu mänguelamust. Kickisin sind välja, kuna saaksid aru, et sa ei häiriks kaasmängijaid ja saaksid aru, et see pole just viisakas käitumine.
Tagasitulles sa küll korra mõtlesid jätkata, aga tõmbasid õnneks tagasi kohe. -
@kauri Kas sa siis sellega juba aru ei saanud, et häirid mind sellega, kui ma mitu korda oma kohta vahetasin ja sa taas ette tulid!?
-
Moderaator HolyPoison » Kicki tahad?
[11:47]
Tsiviil foxplaysto » back
Rookie kauri123 » mille eest
Rookie kauri123 » mod abuse siis
Moderaator HolyPoison » Ok
Rookie kauri123 » mille eest muidu
Moderaator HolyPoison » Igavusest"Igavusest" ütlen ka siis oma arvamuse. Antud juhul pean nõustuma mängija kauri'ga(ei arva, et selle eest peaks demote saama, nagu kauri kirjutas, aga situatsiooni koha pealt sama arvamus). 1. Meeskonnaliige peaks selgitama, mille eest kicki tahab panna või hoiatada/selgitada, mida mängija teeb tema arvates valesti, mitte öelda põhjuseks igavusest, Kui kauri jätkas pärast seda tegevust ja tuli kick(ta ei teadnud, mida ta tegi valesti), on see ilma põhjuseta. 2. Kicki reason: ära tõmble mul ees ei ole professionaalne meeskonnaliikme poolt. 3. Annetaja kast asub spawnis, mis on avalik koht kõigi jaoks, mängijal on õigus seal seista ja hüpata palju, kui süda lustib, võiks paluda ilusti mitte häirida kasti avamist, mitte öelda kick igavusest ja panna kicki reasoniga ära tõmble mul ees.
NB! EI vihka kedagi ja pole meeskonnaliige, aga lihtsalt ka "igavusest" ütlesin kõigest enda arvamuse antud olukorra kohta.
-
@holypoison ei saanud ma äkki mingi puudega inimene äkki ja spawn on vaba maa
-
Ning spawnis on ka ruumi mujal hüpata mitte just minul ees
-
@holypoison mida sa oma kõne viisikohta vabandad ootan.
-
@kauri Mis tehtud, see tehtud. Ei kahetse ja ei vabanda.
-
kuid näha on ei vasta ka holy kahele kanditeerimise punktile
Kännukas Minecraft serveri meeskonda kandideerimiseks on vajalikud järgmised nõuded:
𝐇𝐞𝐚 𝐦𝐮𝐥𝐣𝐞 𝐣ä𝐭𝐚𝐛 𝐤𝐚 𝐤ü𝐥𝐦 𝐧ä𝐫𝐯, 𝐦𝐞𝐞𝐥𝐝𝐢𝐯 𝐬𝐮𝐡𝐭𝐮𝐦𝐢𝐧𝐞 𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐚𝐛𝐢𝐯𝐚𝐥𝐦𝐢𝐝𝐮𝐬.
Pidada ka meeles, et kui avaldus või 𝐢𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐞 𝐨𝐧 𝐞𝐛𝐚𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐚𝐥𝐧𝐞 -
Kle, ma seda külma närvi juba nii palju välja näidanud. Oma professionaalsust tõestanud. Sama ka abivalmidusega. Olen meeldiv nendega, kes on minuga. Mina olen ka inimene, mitte mingisugune robot. Ükskord katkeb ka minul kannatus.
Kui see Kännukale ei sobi, et olen inimene, olen nõus demotega. Seega ma jään otsust ootama ja ei osale selles chatis rohkem siin avalduse all
-
okei ootame karli ära
-
@kauri kas vastus on tulnud siis teema arhiivi
-
@kauri Ma juba unustasin selle teema
-
Vaadates seda teemat siin, annan järgneva hinnangu, situatsioon pole demote'i väärt, küll oleks kena, kui inimene, kes karistaks vastaks mängija küsimusele adekvaatselt. paneb piisavalt hea selgitusega karistuse
-
@HolyPoison ma ka
-
@HolyPoison kaasmängijat*
-
kaua läheb supordil aega?