Kanditeerumine Ehitajaks (Yc_YcHannes)
-
Teie mängusisene kasutajanimi:Yc_YcHannes
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): YcHannes#8161
Vanus (vähemalt 13): Ma olen 14 aastat vana!
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Eestisadam. Olen mõnda aega üksinda ehitanud worldeditiga. Oskan natukene ka command blockidega teha!
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Mulle meeldib selles serveris ehitada. Täpsemalt OpSurvivalis. Põhiliselt soovingi ehitada!
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): OpSurvivalis creativis ei saa kõiki blocke kasutada ja kui miski on maas ja lähed kasvõi lihtsalt üle see tiliseb ja spämmab sul chatis!
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Olen ise tore ja lõbus. Kui midagi kätte võttan viin ikka lõppuni. Käekiri kippub kehv olema. Kui keegi soovib midagi kiiruga teha ja mu mõttlemine ei tööta nii kiirelt ja pole esimest asjagi lõppule viinud väsin ära.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: 1 korra jah!
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Mängja väitis et ma flyisin kuigi kukkusin lihtsalt mapist alla -_-
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Kui mul midagi seal teha näiteks ehitada siis olen aktiivne. Aga kui mul pole midagi teha siis eriti sees ei käi! Ehitan ehitisi üpris kiiresti valmis ja olen alati teisi servereid valmis aitama kui nad mind vastu võttavad! Tänan lugemast!
Pildid tulemas!!
-
Pilte, pilte, pilte...
-
Positiivsuse/negatiivsuse küsimus on mõeldud sinu positiivseid ja negatiivseid külgede küsimiseks, mitte serveri.
-
Piiildiiid...
-
Teen homme õhtul pildid ja panen siia.
Polnud täna aega -
Nii @KarlPro123 Siin natta pilte mis Ise tegin. Kui soovid midagi kindlat näha anan request ehitan ja saadan pildi (Mõned on alles poolikud)
-
Ühe pildi pealt ei saa just kõige paremat ülevaadet teie ehitusoskusest ja mina isiklikult sooviksin näha ka muid ehitisi, erinevaid kujutisi, losse ja muud säärast, ainult tavalisest villagest kus on paar maja, mingi sepikoda ja veski ei saa järeldada väga midagi ja see on üsna selline asi mida kohtab igas kandidatuuris kes on ehitajaks kandideerinud, majad näevad küll väga kenad välja aga pigem isiklikult sooviksin näha suuremaid ja raskemaid projekte nagu seda on spawn/hub/erinevad minigame mapid jne.
-
Okei ehitan midagi aga lähe baega korraliku jaoks
-
@YcHannes Soovitan tulla peale OPSurvival reseti ja ehitada sinna midagi pöörast Kännuka mängijatele.
-
Sooviksin näha pilte lähemalt ning rohkem.
-
Aga ehitustest mis soovi on?
-
Maastikku selle ümber muutmine, mingi huvitavama disainiga maja, kujundus ja mustrid, disain, näiteks ümber tuunitud koobas veel jne.
-
Ole pai too jah pilte, seee kui sa mõtled välja ei tee sinust ehitajat, teostust oleks ka vaja.
-
Tubli, et üritad, kuid ilma piltide & otsese arusaamaga mis sa siin täpselt korda üritad seada, ei jõua sa väga kaugele.
-
@Rhyddry Vaata mu eelmist postitust -_-
@vanameister Sama sinuga! -
okei mu poolik projekt!
-
@YcHannes Selles pole mitte midagi Ehtiaja väärilist
Texturepackid ei tee ehitust ilusamaks, kurb, aga tõsi. -
@vanameister Tõmba käik madalame, ei pea kõigile puid panema
-
Kes võtab seda kui kriitikat, kes aga "puude panemisena"
Tomato Tomato
-
@vanameister tean mulle endale meeldib sellega ehitada ja olla. Saan ka maha võtte ja teha pilte uuesti aga tahaks tegelt valma selle teha ja siis uploadida selle