GotSimswapped'i Valvuri avaldus
-
Teie mängusisene kasutajanimi: GotSimswapped
Discord: Defined#0218
Vanus (vähemalt 15!): 18
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Kogemusi meeskonna liikmena on minul 2:
1) ColdNetwork - Chat-Mod (Märts-Mai 2022). Peamine tegevus sellel positsioonil oli serveri chati üleval pidamine. Pildil näeb, kuidas ma kirjutasin chatis Chat-Mod rolliga. Sellel ajal, kui ma ColdNetworkis olin meeskonnaliige oli minu kasutajanimi Definedz. (Võite kontrollida NameMC-st) Pilt: https://prnt.sc/8Mt1d-Nqs5gA
ExtemeCraft - Beta tester ehk beetatestija. Peamine tegevus sellel positsioonil oli serveri uute mängude (Prisons, Survival, Bedwars jm) testimine, serveri avamisel läheks kõik sujuvalt. Otsisin seal testijana potentsiaalseid vigu ja andsin ideid kuidas mänge arendada. Sellest mul kahjuks pilti ei õnnestunud leida kuna testisin seal 3 aastat tagasi.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Peamine tegevus on minul Survival serveris ehitamine, maailma avastamine ja /skills-ide arendamine ; KitPvP-s mulle meeldib väga võidelda, kuna minul on versioonis 1.8 PvP taust.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Siin on kõik asjad, mis võiks serveris muuta või juurde lisada:
(KitPvP) - Võitlemisala võiks olla suurem. Kui KitPvP-s on rohkem kui 10 mängijat siis see ala jääb väikeseks, sest sa ei saa kuidagi põgeneda.
(KitPvP) - Lisage spawni launchpadid, mis viskavad sind suvalisele kohale PvP areenil. See on kasulik, kuna enamus ajast on üks mängja OP setiga all ja campab spawni ning ei lase kellelgi mööda minna.
(KitPvP) - See, kui sa /hub-id ja kaotad asjad on halb, sest kui sa oled OP setis ja teed /hub siis sa kaotad selle. Lahendus võiks olla see: Et PvP tsoonist väljuda, lubada mängijatel teha /spawn (10s teleporteerimiseni) ja lisada spawni enderchest, kuhu asju panna.
(Survival) - Endermanidel võiksid ka custom levelid töötada. Sellega ma mõtlen seda, et moblevelid teevad koletisi tugevamaks ja annavad koletistele rohkem elusid. Niimoodi võiks olla ka enderman-idega, kuna praegu on Endermanidel alati 40HP ja teevad sama palju haiget, kui tavaliselt)
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivsed küljed: Olen aus kõikide mängijatega; Olen korrektne; On olemas varasemad kogemused meeskonnatöös; Olen sõbralik ja kiire meeskonnaliige.
Negatiivsed küljed: Pole väga palju vaba aega, et meeskonnatööga tegeleda (max 5h päevas kui terve vaba aeg veeta serveris) ; Osad reeglid on veel minu jaoks uued kuid need saab kiiresti pähe õpitud.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Kui vastate jaatavalt, siis miks: Jah. Sain 13. November karistada põhjusega "Abistavate programmide kasutamine on keelatud". See meeskonnaliige, kes mind karistas (AshFoxxMC) kahtlustas mind autoclickimises ja killauras kui ma PvPsin teie KitPvP serveris. See karistus on nüüdseks ära võetud kuna ma esitasin Unban avalduse koos tõestusega, et ma ei kasutanud ühtegi abistavat programmi ja et minu PvP oskus on lihtsalt naturaalne talent. Lisaks: CCmees mainis, et kui unban avaldus võetakse vastu, kus on tõendusmaterjal, et mängija ei teinud midagi valesti siis see ei tee midagi halba kandideerimise perioodil.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Kuna ma juba rääkisin sektsioonis "Positiivsed ja negatiivsed küljed" et ma saan maksimaalselt 5 tundi päevas meeskonnatööga tegeleda siis ma räägin siin kuidas minu iga päev tavaliselt möödub.
8.20-16.00: Kool; 16.00-21.00: Vaba aeg (Võimalik veeta serveris ja teha meeskonnatööd); 21.00-23.00: Õppimine ja muud tegevused; 23.00-1.00 (umbes): Filmide vaatamine.
PS: Nädalavahetustel saan veeta veidi rohkem aega serveris (6-8 tundi)
Räägin lisaks, mida ma praegu õpin / olen õppinud: Hetkel õpin kutsehariduskoolis 3.kursusel; Olen lõpetanud muusikakooli täismahus (7 aastat)Tänan, et lugesite minu valvuri avaldust. Kui teil on küsimusi, võite saata discordis sõnumi (Defined#0218). Proovin vastata võimalikult kiiresti.
-
See postitus on kustutatud! -
@GotSimswapped Uuendus: Lisasin heledama sinise, et oleks lihtsam lugeda. Eemaldasin ka punase.
-
Poolt su nimes sims
-
Ma lisaks su soovitustele juurde, et KitPvPsse launchpadid on väga hea mõte ja ka suurem areen on kindlasti tulekul, aga ender cheste ei saa lisada, sest kitid on nii loodud, et ühe kiti asju ei saa teise kiti omadega kokku panna. Saaks välja logimisel asjade kadumise ära keelata, aga selleks, et edaspidi uus kit võtta pead ikkagi ära surema ennem. Endermanidega oli see lugu, et nad olid Endis väga tugevad kui suure leveliga 10 või rohkem sinu peal oli, siis isegi Netherite rüüga oli lihtne surma saada.
-
@KarlPro123 Kitide kokkupanemise saaks potentsiaalselt kaotada nii: Iga rüü komplekti effektid ja kiti super ability töötavad ainult siis, kui need spetsiifilised armori osad on seljas (näiteks: Kit ninasarvik - Nahast müts, rauast rinnaplaat, nahkpüksid ja nahkjalanõud. Kit ja selle super ability töötab ainult siis, kui need spetsiifilised armori osad on seljas. Ninasarviku kitiga on kaasas ka speed II. Kui need ennem mainitud rüü osad pole seljas siis speed II ei tööta). Ainuke probleem sellega kaasneb siis kui keegi võtab mitu erineva kiti rüüd kaasa, kui võitlema läheb. Selle jaoks saab teha reegli, et ainult üks kit lubatud PvPs.
Lisan siia ka selle, et endermanidel saaks ainult teha elud kõrgemaks kuid jätta tugevuse selleks, mis praegu.
-
@KarlPro123 ütles GotSimswapped'i Valvuri avaldus:
Ma lisaks su soovitustele juurde, et KitPvPsse launchpadid on väga hea mõte ja ka suurem areen on kindlasti tulekul, aga ender cheste ei saa lisada, sest kitid on nii loodud, et ühe kiti asju ei saa teise kiti omadega kokku panna. Saaks välja logimisel asjade kadumise ära keelata, aga selleks, et edaspidi uus kit võtta pead ikkagi ära surema ennem. Endermanidega oli see lugu, et nad olid Endis väga tugevad kui suure leveliga 10 või rohkem sinu peal oli, siis isegi Netherite rüüga oli lihtne surma saada.
tee nii, et kui välja logid siis tapab mängija ära
-
Hetkel ei sobi meeskonda.
L&A
-
-