kults valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: kults
Discord: kults#8125
Vanus (vähemalt 15!): 20Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):
-
Relaxx Serverid - multispetsialist (serverite administreerimine, arendamine; meeskonna juhendamine, taotlustega tegelemine).
-
Tegelenud MC, SA-MP ja CS serveritega. Sõprade ja tuttavate servereid abistanud nii ehituse, kui ka seadistusega.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):
- Midagi kindlat ei ole - liitun serveriga ja vaatan, mis sessiooni jooksul huvi pakub või silma jääb ja tegelen sellega. Olgu selleks siis XP suurendamine või kanade paljundamine.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):
- Avalduste vormid võiks olla lihtinimese jaoks sõbralikumas kirjakeeles.
- Pole ammu ühtegi üritust näinud : (
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
- +Arvestan teistega, tulen survega toime
- -Ei võta alati kõike tõsiselt, võin üle reageerida
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:-
Kui vastate jaatavalt, siis miks: -Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Päeva jooksul saan panustada serveris olekule 2-3 tundi ilma probleemita.
Lisaks paar täpsustavat sõna, et tõsiselt võtmisega ja üle reageerimisega on nii ja naa.
- Tõsiselt võtmine täiesti oleneb kontekstist, kuigi enamasti võtan asju rohkem naljaga.
- Üle reageerimine - kuigi see on väikese tõenäosusega, et see juhtub, siis on see oht olemas. Kui ma arvan, et ei ole võimeline üksi otsust vastu võtma ja võin üle reageerida, siis kindlasti arutan tiimiliikmetega läbi ja võtan arvesse ka nende antud vastused.
Eelnevatele punktidele lisan juurde, et vastan alati esimesel võimalusel inimestele, kes on minu poole pöördunud. Mu kandideerimise eesmärk on aidata nii mängijaid kui ka kommuuni tervikuna, olles osa meeskonnast.
NB! Ei kandideeri eesmärgiga, et mässata, jamada erinevate käsklustega ja kasutada õigusi omakasuks. -
-
Lisatud
L&A -
-