Th1ck Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Th1ck
Discord: Th1ckk#1317
Vanus (vähemalt 15!): 19
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Kännuka meeskonnas eelnevalt 2 korda olnud. (Valvur-Moderaator) (Valvur-Abistaja). Eelnevad korrad "demote" saanud ebaaktiivsuse tõttu. Tunnen, et leidub seekord aega rohkem minecrafti jaoks. (commandid selged)
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Raha teenimine, uute tasemete saavutamine uues "/rankup" süsteemis.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Käskluse "/drop2inv" puudumine. Mõne meeskonnaliikme eesti keele ortograafia.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Posiitiivsed:
Suudan hoida külma närvi.
Suhtlusringkond on lai.
Negatiivsed:
Jutustan vahel liiga palju, eriti kohtades kus ei tohiks.
Ei ole 100% ajast saadaval.Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Mõned üksikud karistused on. Need leidsid aset 3 aastat tagasi kuna kõnepruuk ei olnud just kõige parem toona.Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust) Pigem aktiivne, nagu eelnevalt mainitud, leian sel korral kindlasti rohkem aega "minecrafti" jaoks. (Hetkel 3 päevaga 51h mänguaega)
-
@Th1ck poolt
-
@Th1ck Sa tuled kuuks ja jälle kaod
-
Pole õrna aimugi kes sa oled aga poolt
-
eh. mdea
-
@Th1ck no mdeaaaa, vaatab mis saab, eks ma siis panen poolt
-
arvan et poolt