Scoobiec Valvuriks?
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Scoobiec
Discord: scoobiec
Vanus (vähemalt 15!): 19
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Ehkki mul pole otseseid kogemusi Minecrafti serverite meeskondade või juhtkondadega, olen väga huvitatud meeskonnatööst ja valmis õppima ning panustama parimal võimalikul viisil, ning olen õppinud väärtustama avatud suhtlemist, vastastikust toetust ja koostööd. Minu oskused hõlmavad hea kuulamisoskust, võimet probleeme lahendada ning valmisolekut õppida ja kohaneda uute situatsioonidega. Olen ka organisatsiooniliselt osav ning suudan hallata ja jälgida ülesandeid ning tähtaegu. Kuigi mul pole spetsiifilisi kogemusi Minecrafti serveritega, olen entusiastlik ja valmis panustama oma aega ja energiat, et saada vajalikud oskused ja teadmised.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Minu huvi keskendub peamiselt serveri Survival-režiimile, kuna see pakub võimalust nautida põnevat ja mitmekesist mängukogemust. Olen huvitatud ressursside kogumisest, ehitamisest ja maailma avastamisest. Mulle meeldib ka suhelda teiste mängijatega, osaleda kogukonnaüritustel ja aidata kaasa serveri arengule ning positiivsele kogukonnale.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Senine kogemus Kännuka serveriga on olnud üldiselt väga positiivne. Olen märganud, et kogukond on sõbralik, abivalmis ja toetav ning server pakub sujuvat ja meeldivat mängukogemust. Ma hindan juba olemasolevaid funktsioone ja omadusi, nagu suurepärane majandussüsteem ja põnevad üritused. Siiski nagu igal serveril, on alati ruumi edasiarendamiseks. Üks soovitus oleks arendada rohkem mitmekesisust ja pakkuda mängijatele uusi väljakutseid ning huvatavaid funktsioone. See võiks hõlmata näiteks erinevaid mini-mänge, põnevaid ülesandeid või võistlusi, mis julgustaksid mängijaid osalema ja avastama uusi aspekte serveris.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivsed küljed: Olen hea kuulaja, mis aitab luua tugevaid suhteid meeskonnaliikmetega ning mõista nende mõtteid ja ideid. Lisaks olen ka organiseeritud ja vastutustundlik, suutes tõhusalt hallata ülesandeid ning täita seatud eesmärke. Negatiivsed küljed: Võib tekkida vajadus rohkem toetust ja juhendamist, et omandada spetsiiflisi teadmisi ja oskusi serveri kohta.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:Ei, mul pole kunagi olnud karistusi Kännuka serveris.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Ei ole saanud karistusi.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Minu praegune mänguaeg Kännuka serveris on juba 35 tundi. Olen pühendunud ja aktiivne mängija ning valmis panustama oma aega ja energiat serveri kogukonna toetamiseks ning meeskonna eesmärkide saavutamiseks. Olen valmis oma kogemusi ja teadmisi jagama ning aitama kaasa sujuva ja nauditava mängukogemuse loomisele kõigile mängijatele -
Väga viisakas.
-
@Scoobiec eelnev mänguaeg peab olema vähemalt nädal.
-
@Shadow208 Nagu avalduses kirjas 35 tundi mänguaeg ja on kirjas veel et olen aktiivne
-
Lisatud.
L&A
-
-