Meeskonna ebavõrdne karistamine.
-
Kaebaja: Jan480p
Kaebatav: 66tera, LiisaDE
Põhjus: Favoriitide valimine, mitte õiglaselt karistamine.
Mida tegi isik valesti (reegli-punkt)?
Lisainfo (pildid, tõestus):Teen selle Liisa osa käbe ära, sama asja eest sain mina 2p banni kui v21k3myy sai 2p mute, case closed.
Meeskond ei karista inimesi õiglaselt, täna öösel (03/08/2023) kell 01:32 olid v21k3myy (järgnevalt v21k3) ja Nunn69 (järgnevalt Nunn) endis, tegid oma draakonit nagu alati, kuni me (mina & kakaduuu) läksime neid kiusama, meil polnud armorit ega midagi niiet one hit kill.. Lõhkusime 2x nende end crystalid ära et natuke nalja saaks, pärast seda tegid nad obsidianist ringi peale, olime seal natuke aega edasi, mina panin oma inventory paate täis et Nunna ja v21k3'ga huiata natukenegi kuna ma tean et nende inventory on väga ilusti ära sorteeritud kus kõik on jne. Tapsid paar korda ära, tulin oma paatidele järgi, lõin ühe korra, teades et ma ei suuda neid tappa, lihtsalt pulli pärast. Tapeti uuesti mingi 3x kus sama asi kordus. Main portaali blokeerimine oli tegelikult keelatud aga unustati tagasi panna ja lisati uuesti reeglina 1.27 skheea poolt, jällegi selle eest Nunn ega ka v21k3 karistada ei sannud.
Screenshotid portaali blokeerimisest: (https://imgur.com/a/s3hZngn)
telefoniga tehtud pildid on Khaame15 pooltLisaks visati minu paadid läbi portali mis viisid nad otse spawni, miks peaks kattuma reeglipunktiga 1.18 (https://medal.tv/games/minecraft/clips/1mRRGp9BsiYoTa/d1337xV1YJnq)
Järgmise osa juurde: "Korduv kirjakasti reeglite rikkumine"
Okei okei, nõustun mu kõnepruuk chatis ei ole ka kõige korralikum ja vannun/ropendan tihti, aga tol päeval ma ei sõimanud mitte kedagi, kõnepruuk oli täiesti korras, feel free to correct me päevaga (02/08/2023) - (03/08/2023)
Aga kui me vaatame v21k3 chate..
(https://i.imgur.com/vLyEcqE.png) 1.7
(https://i.imgur.com/y6f5O9u.png) 1.7
(https://i.imgur.com/UecMIdn.png) 1.7
Siin on selgelt välja näha provotseerimine koos sõimamise/mõnitamisega
(https://i.imgur.com/yARzGG6.png) 1.12
Ja siin hakkas ta homofoobiks sõimab siin keda ma ei tea kelleks, ja kus on meeskond et öelda "sõnad" ? Nowhere to be found. -
@Jan480p ütles Meeskonna ebavõrdne karistamine.:
Main portaali blokeerimine oli tegelikult keelatud aga unustati tagasi panna ja lisati uuesti reeglina 1.27 skheea poolt, jällegi selle eest Nunn ega ka v21k3 karistada ei sannud.
Kuidas selle eest karistada saab kui seda ei olnud reeglite all kirjas? Kuidas meie peaks teadma kännuka kirjutamata reegleid?
See nö portaali blokeering sai koheselt eemaldatud kui skheeaa lisas reegli. -
@Nunn69 See reegel oli varem kirjas(ma ei tea kuhu see kadus) ja ka vanematel mängjatel teada et end portaali ligipässu blokeerimine ei ole lubatud.
-
@Jan480p
Mina näiteks ei teadnud :). Ja nagu eelnevalt mainitud, portali blokeering eemaldati kui reegel "uuesti" lisati. -
@Nunn69 Seda küll, hõbe isegi eile rääkis et see kinda dumb et reegleid sedasi nagu "kommentaaridesse" lisatakse, et võiks nagu kohe sinna listi panna aga ei saa kuna postituse tegija on KarlPro123. Hõbe rääkis et selline asi on keelatud.
-
@Jan480p
Seega asi on siililegi selge, et selle portaali blokeeringu eest karistada ei saa, sest tehti inimlik viga ja reegel unustati lisada. -
@Nunn69 Okei, case closed sellega, siiski ei selgita miks sina ega ka v21k3myy ei saa selle eest karistada mis eile chatis toimus, sina ei olnud nii hull sinu võib välja vabandada sellest, aga v21k3myy provotseeris ja meeskond ei teinud piiksugi.
-
Jan, kui sa nii aktiivselt pildistad ja filmid kõike siis pane ka pildid ja videod enda provotseerimisest, spammimisest ja ropendamisest. Sul ei ole absoluutselt õigust ulguda siin minu ja nunna peale kui me teeme kõik et teiesuguseid vältida. Igale asjale millele me lahenduse leiame kirjutad sina kaebuse.
-V21k3myy -
"Ei tule hoiatus kuna sinuga tuleb olla karm." just proves the point. Jan võib olla reegleid rikkunud, pidevalt ropendamas või muid lollusi tegemas, aga siiski võiks nagu võrdselt kohelda inimesi mitte oma tahte järgi karistusi loopida.
-
@V21k3myy Selle eest ma juba sain karistada, aga selle eest et sina mind mõnitad ja provotseerid selle eest pole sa karistada saanud, lisaks kaebus tehti slp et meeskond karistab ebaõiglaselt inimesi.
-
@Keeks86 Jan on ka mitukorda eemale sattunud karistusest/hoiatustest, kui on korduvalt chatis ropendanud, jms.
-
@66tera see ei anna õigust teisi kes reegleid rikuvad vältida ja tähelepanu ainult temale pöörata, teid on niipalju seal meeskonnas aga paar üksikut saavad karistada.
-
Tundub jah siin serveris vahitakse näojärgi, kes saab karistada v mitte
-
-
Reegel 1.7 karistus – max 2 nädalat blokeering, esimene kord hoiatus, teine kord vaigistus 30m - 1d, kolmas kord blokeering 12h - 3d, korduval rikkumisel võib määrata karistuse olenevalt olukorra tõsidusest
-
Reegel 1.12 karistus - max 1 kuu blokeering, esimene rikkumine - hoiatus, teine rikkumine - mute vahemikus 30m - 1p, kolmas rikkumine keeld vahemikus 12h - 3p, järgnevate rikkumiste puhul juba pikemad blokeeringud
Kui ilusti lugesin siis Jan480p on 8 hoiatust. 2 Meeskonna liikmelt banni saanud ja ühe banni süsteemilt. Kas on vaja pikendada ban'i ? 3 Korda ban'i saand või kui ka mitte rohkem? 3 Päeva on õigustatud. 3 Korda keeldu saanud. Isegi ei lugenud seda ban'i mis sai xray eest.
-
-
@66tera endiselt ei anna õigust vältida teisi kes reegleid rikuvad, kas peale kõrvale pugemise tuleb ka midagi muud?
-
@66tera Kes väldib? Jan väga palju vältinud
-
@66tera väldite teisi kes reegleid rikuvad, isegi kui Jani pole sees on pidevalt neid närilisi kes chatis provotseervivad, ropendavad etc. Pidevalt näen kuidas 1-3 meeskonna liiget on korraga sees, ja mitte ükski ei saa isegi suuliselt hoiatada, mis meeskond see on selline kui ainult paar venda on süüdlased ja lollid ja ülejäänud paid pojakesed teil, aitab ka sellest debiilsusest kunagi? Näidiseid on tohhuja kui palju aga ikka on see üks kindel inimene või keegi teine kindel inimene kelle kallal närida, its all just a big loop of bullshit.
-
see ka ebanormaalne vaidled meeskonna ja lõpuks õeldakse "tuleks pöörduda professionaalsema abi poole" ja ähvardakse banniga. Peaksite meeskonna tunnuseks lauseks panema "tuleks pöörduda professionaalsema abi poole"
-
@Elar199 pöördu logopeedi juurde tnx
-
Favoriitide valimine on väga vana teema siin. Alfa on ehe näide. :))