Valvuriks Kandideerimine
-
Teie mängusisene kasutajanimi:Klaaser
Discord:klaaser
Vanus (vähemalt 15!):23
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):Olin endises Mushy serveris (Nüüdne Cerise) 3-4 kuud abistaja millest edasi sain Moderaatoriks ja olin pea poolteist aastat Moderaator kuni omal soovil lahkusin.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):Põhiline tegevus on hetkel raha kogumine ja rankupide tegemine. Samuti naudin kaevandamist ja ehitamist.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):Hetkel on server ise väga huvitavas seisus ja igav ei ole kunagi aga võiks olla rohkem meeskonda sees et mängijatel silma peal hoida eriti chatil.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):Olen alati abivalmis ja abistan teisi nii palju kui vähegi võimalik samuti olen aktiivne ja rõõmsameelne. Negatiivseteks on äkki see, et ei saa töö tõttu koguaeg sees olla ja vahest võib esineda kus ma olen rohkem omaette ja ei taha kellegagi rääkida või suhelda.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:Siiamaani pole kordagi enda mäletamist mööda karistada saanud ja olen alati olnud aus mängija.
Kui vastate jaatavalt, siis miks:
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):Aktiivsuse osas olen õhtuti peamiselt aktiivne viimased 2 nädalat olen pea koguaeg olnud kuna puhkus töölt aga töö kõrvalt ikkagi õhtuti 3-6 tundi olenevalt kuidas viitsimist ja tahtmist on. -
Miks eelmisest serverist omal soovil lahkusid?
-
@KarlPro123 Tol hetkel oli aega liiga vähe eelmise töökoha tõttu, et arvutit isegi käima panna ning sel põhjusel lahkusin.
-
L&A
-
Praegusel hetkel ei sobi meeskonda.
L&A
-
-