Kandideerimine Ehitajks (x_Homie)
-
Teie mängusisene kasutajanimi: x_Homie
Kontakt: slipperyflop#4156
Vanus: 15 (peaaegu 16)
Kogemused mul on olemas, olen ehitanud singleplayeris nii maju kui ka suuremaid hooneid. Varem pole olnud kuskil teistes serverites rohkemate permidega. Põhiliseks tööks oleks ehitada ikka maju ja aidata teisi ehitamisega. Kännukas mõned pisiasjad on natuke kehvasti mis on pluginad. Veidikene selgub lagi ka.
Negatiivseid külgi mul pole ehitamisega ja positiivset on näiteks see et oskan pistonitega tegeleda ja muu kõik.
Ma pole varem karistada saanud kännuka serveris.
Lisainfoks see et tavaliselt mängin Kännuka serveris OPSurvivalis ja ehitan maju, kenamaid kaevandusi ja selliseid. Enamvähem olen tihti siin ja saaks olla tihedamini.
-
Pilte vaja juurde mis näitaks ehitusi
-
Avaldus pole täidetud vastavalt formaadi järgi nagu peab, avaldusega pole vaeva nähtud, ehitistest pildid puuduvad.
Positiivsete & negatiivsete alla tuleb vastata sinu enda positiivsed ja negatiivsed omadused.Arvestades, et avaldusega pole vaeva nähtud, pole kasutatud õiget formaati siis mina arvan, et tuleks panna teema L&A selle põhjal, et on mainitud Kandideerimise informatsioonis, et avaldused millega pole vaeva nähtud kustutatakse vms.
-
@Vanapoiss Pole hetkel
-
@x_Homie palun enne kandideerimist tutvuda tingimuste ja formaadiga.
https://foorum.kannukas.com/topic/4/kandideerimise-formaat -
@x_Homie Ilma piltidega ei saa me otsustada kas oskad ehitada või ei.
-
Lahe
-
Vastu isik tundub olevat "troll" ja ei hooli sellest kohast
-
Pildid puuduvad, avaldus vilets ja ei ole vaeva nähtud. Ei võta vastu. Proovi uuesti pärast kandideerimise taasavanemist ja KINDLASTI avalduses ka pilte!