Valvuriks kandideerimine
-
Teie mängusisene kasutajanimi: v2ss
Discord: charmiest
Vanus (vähemalt 15!): 17
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Puuduvad kogemused aga oskusteks on hea suhtlemine, probleemide lahendamine ja probleemidele lahenduse leidmine ja ka rahu säilitamine.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): SkyHubi mängida ja leida huvitavaid tegelasi kellega koos mängida.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Rohkem inimesi võiks olla serveris, rohkem väga polegi midagi, mida võiks olla parem sest see server on niigi hea ja meeldiv koht kus enda aega veeta.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivsed: Hea suhtleja, probleeme oskan lahendada ehk leida tülile või mingile x asjale mis on tekkinud lahenduse, kohusetundlik, oskan halbu tujusid parandada. Negatiivsed: Seltskonnas kus karjutakse mingi asjaga võin kiirelt tilti minna ja lahkuda olukorrast ning jätkata sellega järgnev päev või siis ignoreerida seda. Üldiselt vajan asjadele selgitusi, see n.ö mimmo mämmu tegevus kus sussutakse ei jaksa tegeleda ja tiltin ära. Teiseks need osad 'ägedad' naljad mis tehakse võib vahel tujust ära tõmmata sest hetkel on mu mental health veits paigast ära.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei oska öelda kas olen sest sellest ajast kui viimati olin on väga palju aega möödas.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: ...
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Aktiivne saan olla igapäevaselt. Käin koolis, tööl ja chillin enamus aja arvutis seega otsustasin proovida kuskil kasulik olla -
Hetkel meeskonda ei võeta, koguge aktiivsust/mängu aega juurde.
L&A -
-