kutza124 valvur kandideerimine
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Kutza124
Discord:metsamees.
Vanus (vähemalt 15!): 24
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Minecraft serverites pole kuid erinevates gta rp serverites täitsa olemas nt: x life francy roleplay ja kunagi olin ka namelessis, kus aitasin arendada ja olin ka beta liige. meeskonna tööd oskan ja austan teisi liikmeid kes nii serveri moded kui ka serveri külastajad.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Põhisilelt olen ehitanud proovinud enda ranki tõsta ja proovinud ka niisama inimestega suhelda ja aidata.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): hetkel ei ole miskit halba kohanud kuid võiks olla mingi summa eest ka külaelaniku munad mida saab igaüks kuni 4tk osta t oleks vähe lihtsam teha endale külasi ja ka rank upis oleks veidi kergem.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): postiivsed: mega tore seltskond kes mängivad, mappi ja üleültse ehitus mega mõnus ja arusaadav kui oled veidi juba mänginud ja tutvunud. negatiivne: võiks olla külaelanike sünnimune müügil igale isikule kuni 4tk, isiklikud alasi võiks saada mingi summa eest ka kokku lükkata kasvõi päris raha mitte mängus oleva (350350 blocki üks ja kõrvale uus 350350blocki)
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: ei ole
Kui vastate jaatavalt, siis miks:
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): olen suhteliselt aktiivne sellessuhtes et kui töölt vabad päevad olen rohkem serveris ja kui töö päevad siis oleneb kas olen hommiku poolikul sees või olen õhtupoole, aga proovin ikka igapäevaselt vähemalt tund serveris viibida ja ka vaatan päris tihti discord juttutuba ja proovin aidata kedagi kui tal abi on vaja olnud. -
@kutza124 ütles kutza124 valvur kandideerimine:
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): postiivsed: mega tore seltskond kes mängivad, mappi ja üleültse ehitus mega mõnus ja arusaadav kui oled veidi juba mänginud ja tutvunud. negatiivne: võiks olla külaelanike sünnimune müügil igale isikule kuni 4tk, isiklikud alasi võiks saada mingi summa eest ka kokku lükkata kasvõi päris raha mitte mängus oleva (350350 blocki üks ja kõrvale uus 350350blocki)
Selle all on mõeldud sinu plussid ja miinused, mitte serveri.
-
minu plussid oleks: koostöö aldis ja hea suhtleja
miinused: käristu ehk siis soovin saada kiiresti kõik korda(kuidas keegi seda võttab kas plussi või miinusena) teist ei oskagi kohe öelda. -
@kutza124 eesti keel kuidagi väga longab teil
-
@CCmees mis selleall mötled?
-
Vihjasid vastusega juba, et longab teie jutt
-
@kutza124 Seda, et eesti keel sul longab(on kehv)
-
Avaldusega pole vaeva nähtud, eesti keel logiseb.
L&A
-
-