SlimeStreaks kandideerimine valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: SlimeStreaks
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): SlimeStreas#5254 / [email protected] / Kännukas - Foorum
Vanus (vähemalt 13): 13
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Oskan hästi kasutada world editit, oli oma väike server mida enam pole, sest ei jõudnud sellega tegeleda.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Praegu mängin survival ja vahepeal ka skyhub. Muidu olen väga active opsurvivalis ja seda ka edaspidi. Ehitan survivalis oma väikest koobast ja, kui saan opsurvivalisse siis hakkan ehitama endale väikest küla.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Praegu eriti ei näe. Lihtsalt vahepeal on abistajad liiga leebed. On näiteks antud hoiatus kellelegi ja ta kordab oma viga jälle, ning antakse veel üks hoitaus. Minu arust võiks asi piirduda ühe hoitusega.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Olen sõbralik ja abivalmis. Olen andnud ära asju ja aidanud inimesi. Vahepeal võin natuke närvi minna, aga see läheb kiiresti üle. Kui näiteks lähen arvuti tagant ära ja unustan ennast afk panna.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Olen küll
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Vahepeal võib jääda caps peale ja ei märka seda, ning siis olen saanud pahandada.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Olen iga päev active 2-4 tundi. Nädalavahetusel olen palju kauem arvutis ja olen rohkem active.Aitäh, et lugesite minu kirja loodan et see meeldib teile ja jätke oma vastused vastuste lahtrisse.
-
vastu sest sa ei teadnud 30. septembril kes Timo on
-
@KarlPro123 ütles SlimeStreaks kandideerimine valvuriks:
vastu sest sa ei teadnud 30. septembril kes Timo on
See on kõik, see ütles iga viimse kui asja, vastu.
-
@KarlPro123 Kas seda pidi teadma??
-
Mina eeldan, et kui sina kandideerid siis sa tead kes on selle serveri loonud. Kuna see ei olnud üldse teabmis kaua aega tagasi, siis järeldan sellest seda, et sa oled veel niivõrd uus mängija. Samuti kirjaoskus annab soovida, kuid on ka halvemaid näinud, seega siin ei hakka kaua peatuma.
-
@LifeCycles sa oled ka vastu?
-
@SlimeStreaks Nope sest sa oled halb poiss
-
Hetkel ei võta vastu. Proovi uuesti pärast kandideerimise taasavanemist.