HeliosAtom Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: HeliosAtom
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): heixpeix#4392
Vanus (vähemalt 13):21
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):Olen olnud 2a Kännuka meeskonnas moderaator, ja olen esimesest avamisest saati selles serveris mänginud.(Eelnevalt oli llkasutajanimi Legend_John).Üleüldse on moderaatori kogemusi 4a vähemalt, enne Kännuka avamist olin pikaajaliselt ArizonaCrafti meeskonnas.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):Põhiline tegevus on ehitamine, aga üleüldiselt riivab silma mis vahepeal siin serveris toimub, nimelt probleeme on korraga rohkem kui meeskonna liikmeid kes nendega tegeleda saaksid, sooviksin olla abiks meeskonnale, aidata ja suunata mängijaid.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):Otseselt midagi halba ei saa välja tuua arvestades kaua ma siin serveris mänginud, lag ilmselt on ainus asi, aga see on juba külge kasvanud.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):Positiivsed küljed:Pikaajaline kogemus moderaatori kohal, külma närviga ja leian probleemidele kiiresti lahenduse.
Negatiivsed küljed: Võin ehitamise ajal unustada Chati jälgimise, võib tekkida päevi kus ei jõua üldse serverisse sisse.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:Võimalik, et võib-olla olen saanud kunagi hoiatuse, aga Ban, Kick vms ei ole kunagi saanud.
Kui vastate jaatavalt, siis miks:
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):Eelnevalt olen demote saanud kuna olen ära kadunud, elulised asjad pole võimaldanud tulla serverisse (täiskasvanu elu) kindlasti pole mul võimalik käia serveris sees iga päev lõunast õhtuni.Parimat,
HeliosAtom
-
Eeeeeee dunno u aga tundub norm sell olevat :3 poolt
-
Sellesuhtes kohe abistajaks eisaa vaid valvuriks ja sealt edasi aga muidu poolt
-
Suht korralik avaldus, poolt.
Sidenote: Abistajaks sa kandideerida ei saa, kogemused siin serveris minevikus sulle seda õigust kahjuks ei anna.
-
Loodan, et sa ikka tead, et abistaja on täiskohaga meeskonna liige, kuid valvurisse arvestatakse rohkem proovi. Oleksid nii tore, et muudaksid pealkirja õigeks.
Palju edu edaspidi!
-
Tere kõigile ja tänud tagasiside eest, muudan Abistajaks kandideerimise avalduse ära ja kandideerin Valvuriks.
-
Lisatud, lukku.